;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ år): 170:-
Ungdom (16-18 år): 80:-
Barn (0-15 år): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa månadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför Indianerna - Hammarby
Imorgon är det tisdag… och tisdag innebär så klart elitseriespeedway! Indianerna som har haft en tung säsongsinledning beger sig nu hem till Kumla för sin andra hemmamatch, och motståndare den här gången är Hammarby, eller Bajen, från Stockholm!

Laguppställningarna till matchen:

IndianernaHammarby
1.Niklas Klingberg1.Jesper B Jensen
2.Magnus Zetterström2.Joonas Kylmäkorpi
3.Matej Ferjan3.Tomasz Gapinski
4.Rafal Okoniewski4.Adam Shields
5.Piotr Protasiewicz5.Scott Nicholls
6.Roman Povazhny6.Krzysztof Jablonski
7.Simon Gustafsson7.Robert Pettersson
8.Ludvig Lindgren8.Kim Nilsson

Hammarby kommer till start med ett väldigt namnkunnigt lag där bland annat GP-föraren Scott Nicholls finns med. I truppen har man även den nuvarande VM-ledaren Nicki Pedersen, men under VM-deltävlingen i Eskilstuna kraschade han så pass hårt att han väljer att stå över matchen för att inte riskera att förvärra sina ”småskador”. Istället för att köra R/R för den danske superstjärnan har man övervägt att kalla in den duktige polacken Krzysztof Jablonski, han går in på plats 6 och Gapinski, som var den tänkta reserven, flyttas upp på Nickis plats. Trots detta avbräck ser laget ändå väldigt slagkraftigt ut och kommer säkerligen att bjuda Indianerna på hårt, hårt motstånd.

I indianlaget sker det en förändring i laget från den senaste matchen, som man förövrigt förlorade i Avesta med siffrorna 53-43. Ut ur laget går Kaj Laukkanen och in kommer istället nyförvärvet Niklas Klingberg som äntligen får chansen att återdebutera på hemmaplan! Klingberg har som bekant inte haft någon lysande säsong bakom sig, men resultaten ser allt bättre ut och vi kan alla räkna med en oerhört revanschsugen Klingberg som kommer att sälja sig dyrt från sin heatledarposition! I övrigt är dock laget intakt och som vanligt ligger då lagets största styrka på reservsidan där man kan - och bör - få med sig poängövertag. Svagheten däremot är att jämnheten inom laget inte har funnits hittills. Ska det bli seger måste alla förarna åka bra, ingen får floppa.

Jämför man laguppställningarna får nog Hammarby ses som favoriter till segern, trots att Pedersen alltså inte kommer till start. Stockholmarna har ändå ett väldigt starkt lag med många förare, som för närvarande har bra flyt i åkningen och tar många poäng. Men någon lätt match kommer Hammarbyförarna definitivt inte att få, för Indianerna jagar nämligen årets första seger, en seger som man kommer att offra allt för att nå under morgondagen! Och som de allra flesta känner till så finns det ett ordspråk som säger att ”motivation slår klass”... Om det ska bli en efterlängtad indianseger så kommer det att krävas en jämn laginsats där alla indianförarna tar 7-8 poäng. Därtill är det också väldigt viktigt att man har turen på sin sida, några fall och stopp har man inte råd med mot ett lag som Hammarby. En annan avgörande faktor är publiken! Indianerna kommer utan tvekan att behöva allt stöd de kan få, så bege er till Kumla Motorstadion imorgon kväll och heja fram Indianerna till seger! Slut också gärna upp till hejarklacken som finns belägen vid Totempålen.

Tips: 49-47
Matchen startar klockan 19:00, varmt välkomna!

Publicerat: 2007-05-28 19:04:40
Skribent: Link
Fler nyheter
[2007-05-27] - Tisdagens laguppställningar Läs vidare >>>
[2007-05-27] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2007-05-27] - Veckans resultat Läs vidare >>>
[2007-05-27] - Lindgren trea i Eskilstuna Läs vidare >>>
[2007-05-26] - Sveriges GP Läs vidare >>>
[2007-05-23] - TKP överlägsna igen! Läs vidare >>>
[2007-05-23] - Matchrapport Läs vidare >>>
[2007-05-23] - Hemmamatch ikväll! Läs vidare >>>
[2007-05-22] - Förlust igen Läs vidare >>>
[2007-05-21] - Inför Masarna - Indianerna Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu