;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför Indianerna - Hammarby
Imorgon Ă€r det tisdag
 och tisdag innebĂ€r sĂ„ klart elitseriespeedway! Indianerna som har haft en tung sĂ€songsinledning beger sig nu hem till Kumla för sin andra hemmamatch, och motstĂ„ndare den hĂ€r gĂ„ngen Ă€r Hammarby, eller Bajen, frĂ„n Stockholm!

LaguppstÀllningarna till matchen:

IndianernaHammarby
1.Niklas Klingberg1.Jesper B Jensen
2.Magnus Zetterström2.Joonas KylmÀkorpi
3.Matej Ferjan3.Tomasz Gapinski
4.Rafal Okoniewski4.Adam Shields
5.Piotr Protasiewicz5.Scott Nicholls
6.Roman Povazhny6.Krzysztof Jablonski
7.Simon Gustafsson7.Robert Pettersson
8.Ludvig Lindgren8.Kim Nilsson

Hammarby kommer till start med ett vĂ€ldigt namnkunnigt lag dĂ€r bland annat GP-föraren Scott Nicholls finns med. I truppen har man Ă€ven den nuvarande VM-ledaren Nicki Pedersen, men under VM-deltĂ€vlingen i Eskilstuna kraschade han sĂ„ pass hĂ„rt att han vĂ€ljer att stĂ„ över matchen för att inte riskera att förvĂ€rra sina ”smĂ„skador”. IstĂ€llet för att köra R/R för den danske superstjĂ€rnan har man övervĂ€gt att kalla in den duktige polacken Krzysztof Jablonski, han gĂ„r in pĂ„ plats 6 och Gapinski, som var den tĂ€nkta reserven, flyttas upp pĂ„ Nickis plats. Trots detta avbrĂ€ck ser laget Ă€ndĂ„ vĂ€ldigt slagkraftigt ut och kommer sĂ€kerligen att bjuda Indianerna pĂ„ hĂ„rt, hĂ„rt motstĂ„nd.

I indianlaget sker det en förÀndring i laget frÄn den senaste matchen, som man förövrigt förlorade i Avesta med siffrorna 53-43. Ut ur laget gÄr Kaj Laukkanen och in kommer istÀllet nyförvÀrvet Niklas Klingberg som Àntligen fÄr chansen att Äterdebutera pÄ hemmaplan! Klingberg har som bekant inte haft nÄgon lysande sÀsong bakom sig, men resultaten ser allt bÀttre ut och vi kan alla rÀkna med en oerhört revanschsugen Klingberg som kommer att sÀlja sig dyrt frÄn sin heatledarposition! I övrigt Àr dock laget intakt och som vanligt ligger dÄ lagets största styrka pÄ reservsidan dÀr man kan - och bör - fÄ med sig poÀngövertag. Svagheten dÀremot Àr att jÀmnheten inom laget inte har funnits hittills. Ska det bli seger mÄste alla förarna Äka bra, ingen fÄr floppa.

JĂ€mför man laguppstĂ€llningarna fĂ„r nog Hammarby ses som favoriter till segern, trots att Pedersen alltsĂ„ inte kommer till start. Stockholmarna har Ă€ndĂ„ ett vĂ€ldigt starkt lag med mĂ„nga förare, som för nĂ€rvarande har bra flyt i Ă„kningen och tar mĂ„nga poĂ€ng. Men nĂ„gon lĂ€tt match kommer Hammarbyförarna definitivt inte att fĂ„, för Indianerna jagar nĂ€mligen Ă„rets första seger, en seger som man kommer att offra allt för att nĂ„ under morgondagen! Och som de allra flesta kĂ€nner till sĂ„ finns det ett ordsprĂ„k som sĂ€ger att ”motivation slĂ„r klass”... Om det ska bli en efterlĂ€ngtad indianseger sĂ„ kommer det att krĂ€vas en jĂ€mn laginsats dĂ€r alla indianförarna tar 7-8 poĂ€ng. DĂ€rtill Ă€r det ocksĂ„ vĂ€ldigt viktigt att man har turen pĂ„ sin sida, nĂ„gra fall och stopp har man inte rĂ„d med mot ett lag som Hammarby. En annan avgörande faktor Ă€r publiken! Indianerna kommer utan tvekan att behöva allt stöd de kan fĂ„, sĂ„ bege er till Kumla Motorstadion imorgon kvĂ€ll och heja fram Indianerna till seger! Slut ocksĂ„ gĂ€rna upp till hejarklacken som finns belĂ€gen vid TotempĂ„len.

Tips: 49-47
Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Publicerat: 2007-05-28 19:04:40
Skribent: Link
Fler nyheter
[2007-05-27] - Tisdagens laguppställningar Läs vidare >>>
[2007-05-27] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2007-05-27] - Veckans resultat Läs vidare >>>
[2007-05-27] - Lindgren trea i Eskilstuna Läs vidare >>>
[2007-05-26] - Sveriges GP Läs vidare >>>
[2007-05-23] - TKP överlägsna igen! Läs vidare >>>
[2007-05-23] - Matchrapport Läs vidare >>>
[2007-05-23] - Hemmamatch ikväll! Läs vidare >>>
[2007-05-22] - Förlust igen Läs vidare >>>
[2007-05-21] - Inför Masarna - Indianerna Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu