;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Västervik
Imorgon kvÀll Àr det dags för Indianerna att köra Ärets fjÀrde hemmamatch för Äret dÄ den Ättonde omgÄngen av Ärets elitseriesÀsong avgörs. Indianerna har inte fÄtt den start man velat ha pÄ sÀsongen, men man innehar ÀndÄ den sista slutspelsplasten. För att behÄlla den kommer det dock med största sÀkerhet att krÀvas seger mot VÀstervik, sÄ rÀkna med ett taggat indianlag i en mycket viktig hemmamatch!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaVĂ€stervik
1. Niels Kristian Iversen1. Rafal Okoniewski
2. Bjarne Pedersen2. Peter Ljung
3. Piotr Protasiewicz3. Chris Harris
4. Magnus Zetterström4. Tomasz Jedrzejak
5. Grzegorz Walasek5. Tomasz Gollob
6. Simon Gustafsson6. Robin Bergkvist
7. Renat Gafurov7. Nicolai Klindt
8. Niklas Eriksson8. Robin Messing

VÀstervik var det inte sÄ mÄnga som trodde pÄ inför sÀsongen, men de har överraskat mycket positivt sÄhÀr lÄngt och ligger för nÀrvarande pÄ en fin fjÀrdeplats i tabellen med nio inkörda poÀng. I förra veckan nÀr de tog emot Indianerna nere i VÀstervik vann som bekant VÀstervik med 56-40, sÄ trots att man pÄ pappret inte har det allra starkaste laget i elitserien har man hög kapacitet, och sÄ Àr man Àven inne i en formtopp. PÄ dem fem senaste matcherna har det nÀmligen blivit fyra segrar för smÄlandsklubben. Sett till laguppstÀllningen kommer man till start med samma manskap som i förra veckan.

Indianernas sÀsong har varit en bergochdalbana sÄ hÀr lÄngt. PÄ hemmaplan har man gjort bra ifrÄn sig medan man pÄ bortaplan inte alls har fÄtt till det. Rent tabellmÀssigt ligger Indianerna sexa med fyra poÀng, sÄ just nu innehar man den sista slutspelsplatsen. Om Valsarna vinner sin hemmamatch mot Rospiggarna imorgon sÄ kommer dock Valsarna att passera, sÄvida Indianerna inte lyckas besegra VÀstervik. Med andra ord Àr det en mycket viktig match laget har framför sig imorgon kvÀll. FrÄn förra veckans förlustmatch sker en förÀndring i laget. Leon Madsen fÄr vila den hÀr gÄngen och istÀllet gör Niels Kristian Iversen comeback i Indianerna efter sitt ganska lÄnga skadeuppehÄll.

JÀmför man de bÄda laguppstÀllningarna fÄr utan tvekan Indianerna stÄ som solklara favoriter till segern, trots förra veckans storförlust. Indianerna har ett jÀmnare lag med fler stjÀrnor, och den hÀr gÄngen har man dessutom fördel av hemmaplan. Speedway Àr dock en sport med mycket smÄ marginaler sÄ det gÀller att absolut inte underskatta VÀstervik, dÄ kan det gÄ hur som helst.

Även fast Indianerna har det bĂ€ttre laget sĂ„ kommer matchen sĂ€kerligen att bli ganska jĂ€mn. VĂ€stervik har som bekant Tomasz Gollob och Chris Harris i laget, och dĂ€rtill brukar Ă€ven ex-indianen Rafal Okoniewski hitta runt ganska bra pĂ„ ICA Maxi Arena. Om Indianerna ska ha nĂ„gon chans att ro hem bonuspoĂ€ngen sĂ„ mĂ„ste man fĂ„ en kanonstart pĂ„ kvĂ€llen och "knĂ€cka" den nyss nĂ€mnda trion, annars blir det nog en tuff match in i det sista!

Tips: 56-40 (sÀrkörningsheat om bonuspoÀngen dÀr Protasiewicz slÄr Gollob).

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Publicerat: 2010-06-14 17:11:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2010-06-13] - Resultat frÃ¥n Polen Läs vidare >>>
[2010-06-13] - Brovst besegarde Holstebro Läs vidare >>>
[2010-06-12] - Alla indianer vidare i GP-kval Läs vidare >>>
[2010-06-11] - Div1-laget förlorade rysare Läs vidare >>>
[2010-06-10] - Matchrapport, bilder och statistik Läs vidare >>>
[2010-06-09] - Boka plats pÃ¥ Vipläktaren Läs vidare >>>
[2010-06-09] - Div 1-laget har hemmamatch idag! Läs vidare >>>
[2010-06-08] - Fortsatt svÃ¥rt pÃ¥ bortaplan Läs vidare >>>
[2010-06-07] - Inför: Västervik - Indianerna Läs vidare >>>
[2010-06-06] - Stöd Indianerna - köp ett supporterkort! Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu