;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Västervik - Indianerna
Imorgon kvÀll kör Indianerna sin sjÀtte match i Ärets elitserie. Den hÀr gÄngen Àr det dags för bortamatch mot VÀstervik, som för nÀrvarande ligger fyra i tabellen med 7 inkörda poÀng. Indianerna har 4 poÀng och innehar den allra sista slutspelsplatsen, sÄ det Àr en oerhört viktig match för Indianernas del. Lyckas man vinna imorgon sÄ tÀppar man till luckan uppÄt i tabellen, medan en förlust dÀremot skulle innebÀra att man tappar ordentligt med mark till topplagen.

LaguppstÀllningarna till matchen:
VĂ€stervikIndianerna
1. Rafal Okoniewski1. Bjarne Pedersen
2. Peter Ljung2. Leon Madsen
3. Chris Harris3. Piotr Protasiewicz
4. Tomasz Jedrzejak 4. Grzegorz Walasek
5. Tomasz Gollob5. Magnus Zetterström
6. Nicolai Klindt6. Renat Gafurov
7. Robin Bergkvist7. Simon Gustafsson
8. Robin Messing8. Pontus Nilsson

VÀstervik som har brottats med ekonomiska problem och tappat mÄnga av lagets toppförare - exempelvis Bjarne Pedersen, N-K Iversen och Grigory Laguta - har trots alla motgÄngar innan sÀsongen gjort riktigt bra ifrÄn sig i Är. PÄ hemmaplan har man vunnit tvÄ av tre matcher och sett till de tre bortamatcherna har man Àven lyckats besegra Rospiggarna. PÄ pappret har man egentligen bara tvÄ toppar i Tomasz Gollob och Chris Harris, men Àven de andra har visat fin form. Peter Ljung har exempelvis kör mycket bra i de inledande matcherna, sÄ med andra ord Àr VÀstervik ett lag man absolut inte fÄr underskatta!

Indianerna som tog en oerhört viktig seger i förra veckans match mot Vargarna ligger i nulÀget tre poÀng bakom VÀstervik i tabellen, sÄ inför morgondagens match stÄr alltsÄ vÀldigt mycket pÄ spel. En seger innebÀr att man tar sig nÀrmare, och en seger i returmatchen i Kumla skulle i sÄ fall Àven betyda att man gÄr om VÀstervik i tabellen. Sett till laguppstÀllningen kör man vidare med i princip samma manskap som senast, men den hÀr gÄngen Àr dock Renat Gafurov tillbaka i laget efter att ha missat tvÄ matcher pÄ grund av andra matcher i Ryssland. Gafurov som i sin senaste indianmatch tog 10+3 poÀng ersÀtter Daniel Jeleniewski.

Sett till bÄda laguppstÀllningarna har Indianerna ett nÄgot bÀttre lag med jÀmnare poÀngplockare, men som bekant Àr det pÄ banan matchen avgörs och inte pÄ pappret och i alla snittlistor. I förra veckan visade Piraterna prov pÄ detta dÄ man som första lag i Är lyckades skrÀllbesegra Piraterna med tio poÀng. Mycket talar med andra ord för att morgondagens match kommer att bli vÀldigt jÀmn och spÀnnande!

Ska Indianerna vinna matchen gÀller det att man fÄr en riktigt bra start pÄ matchen och att man tidigt kan ta en ledning. Att förarna startar bra kommer förmodligen ocksÄ att bli vÀldigt viktigt, Àven om det gÄr att köra om i VÀstervik, och Bjarne Pedersen kommer ocksÄ att fÄ en vÀldigt viktig roll. Med tanke pÄ hans förflutna i VÀstervik mÄste han göra en riktigt bra match, och förhoppningsvis kan han ocksÄ hjÀlpa övriga indianförare att hitta de perfekta instÀllningarna till banan. Matchen kan sluta i princip hur som helst, men om indianförarna kan visa samma form imorgon som i Polen i söndags sÄ kommer det att bli seger.

Tips: 46-50

Publicerat: 2010-06-07 19:48:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2010-06-06] - Stöd Indianerna - köp ett supporterkort! Läs vidare >>>
[2010-06-06] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2010-06-06] - Inga framskjutna placeingar i Danmark Läs vidare >>>
[2010-06-05] - Dags för Danmarks Grand Prix Läs vidare >>>
[2010-06-05] - Eastboruene förlorade mot Lakeside Hammers Läs vidare >>>
[2010-06-05] - Torsdagens resultat Läs vidare >>>
[2010-06-03] - Bilderna uppladdade! Läs vidare >>>
[2010-06-03] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>
[2010-06-02] - Indianernas div 1-lag förlorade i Malmö Läs vidare >>>
[2010-06-02] - Indianerna vann över Vargarna Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu