;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nsta match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ r): 170:-
Ungdom (16-18 r): 80:-
Barn (0-15 r): fri entr.
Parkering: gratis.
Lktarplats: 40:-

Nsta mnadsmte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nsta match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Webbindianerna tippar
Nedan pressenteras så webbindianernas årliga tips.

Efter Individuella överläggningar har listan sammanställts som följer.


1. Dackarna – L: Har ett mycket starkt lag med många duktiga svenskar. En topplacering kommer det utan tvekan att bli, frågan är bara om det räcker hela vägen.
P: Ett lag som målmedvetet arbetat sig till välförtjänt framgång med en organisation som övriga speedwaysverige bara kan drömma om, guld igen!

2. Elit Vetlanda – L: Vetlanda har precis som vanligt att starkt lag med många toppåkare, ska utan tvekan bli en topplacering.
P: Bred trupp och en bra ledarstab. Inte så känsliga för skador som många av de andra toppkonkurrenterna, det räcker långt.

3. Hammarby – L: Stockholms stolthet har inför säsongen tappat Nicki Pedersen, men istället har man fått in några andra toppar som ger mer jämnhet.
P: Bajen har tappat Nicki Pedersen men istället värvat sig till en jämn trupp där alla från1-6 är kapabla till att ta tio poäng eller mer. Största orosmomentet är Scott Nicholls som börjat säsongen trevande.

4. Västervik - Även Västervik ser starka ut. Laget är jämnt och bra, men jag tror inte att det finns någon topp som kan vinna guld åt laget. Gollob kan visserligen vinna matcher, men han själv räcker inte.
P: Fortfarande ett jämt och stabilt lag men Gollob, Pedersen och Chrzanowski blir inte yngre. En joker kan vara Grigorijs Laguta.

5. Piraterna – L: Ser inte speciellt starka ut i år. De lär inte hamna i botten, men inte heller i toppen.
P: Årets outsider, har man modet att ställa över sin ende svenske ordinarie förare Mikael Max för att använda exempelvis polske Szczepaniak kommer man att gå mycket långt. Piraterna förfogar också över två mycket bra reserver i Linus Sundström och framförallt Daniel Nermark som varit suverän under försäsongen.

6. Lejonen – L: Lejonen är nederlagstippade av många, men själv tycker jag de ser starka ut. Många polacker i laget som trivs på banan i Gisaved samt en säker poängplockare i Nicki Pedersen.
P: Första intrycket när Lejonen pressenterade sin trupp var ”hur klarar de sig om Nicki skadar sig?” Men efter att ha sett några matcher från polska ligan har jag omvärderat lagets slagkraft. Förare som Ulamek, Holder och framförallt Tomasz Jedrzejak har visat smått fantastisk form!


7. Smederna – L: Smederna har ett starkt lag, men det finns ingen riktig topp som kan föra laget till guld.
P: Stabila förare i Jagus och Davidsson men den tredje stjärnan Kasprzak kör GP vilket ofta sänker förares kapacitet i seriesammanhang. I övrigt ser truppen ojämn ut, kör alla på topp blir de dock mycket svårstoppade.

8. Indianerna – L: Indianerna är det mest nederlagstippade laget inför säsongen, men laget innehåller många unga förare som kommer att bli bättre och bättre till skillnad från förra året då det blev sämre och sämre.
P: Kan inte gå sämre än förra året, Adrian Miedzinski är tillbaka i klubben och har startat säsongen i Polen strålande. Han kan lyfta laget på ett sätt så att vi slipper den försmädliga bottenstriden. ”Henka” har en synbar nytändning och tillsammans med Simon har vi ett guldkantat reservpar, det kommer man långt med! jag vill dock höja ett varningens finger för Edward kennet, engelsmän och Kumla har sedan Chris Louis storhetstid i Örnvästen inte varit någon vidare kombination.

9. MasarnaAvesta – L: Masarna har ett förhållandevis starkt lag, men bakom Leigh Adams, Kenneth Bjerre, Dave Watt och Emil Sajfutdinow känns det ganska tunt.
P: Adams drar som alltid ett stort lass, bakomm honom kommer ingen sen ingen. Sedan har Avestagänget två fantastiska ynglingar i Sajfutdinow och Bjerre. I övrigt Levererar många men levererar de tillräckligt??

10. Rospiggarna – L: Rospiggarna har enligt min syn på saken det sämsta laget. Hancock och Kolodziej måste köra riktigt bra om inte nedflyttningen ska bli ett faktum!
P: Hancock och Kolodziej i övrigt måste nyförvärven Gjedde och Shields leverera. Laget ser i övrigt mycket tunt ut.


Publicerat: 2008-04-29 12:59:00
Skribent: Peji
Fler nyheter
[2008-04-28] - MÃ¥ndagens resultat Ls vidare >>>
[2008-04-28] - Inför: Dackarna - Indianerna Ls vidare >>>
[2008-04-27] - Söndagens resultat Ls vidare >>>
[2008-04-27] - Kennett poängbäst i England Ls vidare >>>
[2008-04-27] - Laukkanen förde Mildenhall till seger Ls vidare >>>
[2008-04-26] - Göte Olsson Memorial - startlista Ls vidare >>>
[2008-04-26] - Dags för Sloveniens GP Ls vidare >>>
[2008-04-24] - Dagens resultat Ls vidare >>>
[2008-04-24] - GÃ¥rdagens resultat Ls vidare >>>
[2008-04-23] - Filmreportage från KM Ls vidare >>>Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu