;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Dackarna - Indianerna
För ett drygt halvÄr sedan körde Indianerna den sista matchen i 2007 Ärs elitserie. En match som vi alla helst vill glömma i och med degraderingen, som tillslut ÀndÄ inte blev en degradering i och med Kaparnas olika problem. Imorgon kvÀll klockan 19:00 Àr det dags för starten pÄ 2008 Ärs elitseriesÀsong och Indianerna inleder pÄ en gÄng med att Äka den kanske svÄraste matchen under hela Äret, nÀmligen bortamatchen mot Dackarna i MÄlilla. Men rÀkna med ett nytt och frÀscht indianlag, ett lag som inte tÀnker vika ner sig och bli tabelljumbo igen!

LaguppstÀllningarna till matchen:
DackarnaIndianerna
1. Hans Andersen1. Adrian Miedzinski
2. Peter Karlsson2. Magnus Zetterström
3. Fredrik Lindgren3. Matej Ferjan
4. Lukas Dryml4. Edward Kennett
5. Andreas Jonsson5. Piotr Protasiewicz
6. Ludvig Lindgren6. Henrik Gustafsson
7. Andreas Bergström7. Simon Gustafsson
8. Christian Agö8. David Rohlén

Dackarna, som Àr regerande svenska mÀstare, kommer till start med ett mycket namnstarkt lag som innehÄller inte mindre Àn fyra GP-förare, till skillnad frÄn Indianernas noll. Laget som leds av Hans Andersen, Andreas Jonsson och ex-indianen Fredrik Lindgren Àr tre starka kort som sÀkerligen kommer att göra livet surt för mÄnga motstÄndare under Ärets sÀsong. Det enda man kan frÄga sig Àr hur motiverade förarna Àr, med tanke pÄ att de alltsÄ vann SM-guld sÄ sent som i fjol. Finns inte det rÀtta suget finns det risk för att Ärets klara guldfavoriter istÀllet blir Ärets flopp. PÄ reservplatserna Äterfinns Andreas Bergström och den andre ex-indianen Ludvig Lindgren, och just denna punkt i laguppstÀllningen Àr den som ser tunnast ut.

Indianerna kommer till start med det bĂ€sta laget som finns att ta ut i dagslĂ€get. I premiĂ€rtruppen finns tvĂ„ av Ă„rets nyförvĂ€rv med, Adrian Miedzinski och Edward Kennett. BĂ„da har inlett sĂ€songen mycket bra och de kan sĂ€kerligen komma att överraska mĂ„nga dĂ€r nere i SmĂ„land. I övrigt finns stora delar av de bĂ€sta förarna frĂ„n fjolĂ„rslaget kvar och precis som vanligt Ă€r det Piotr Protasiewicz och Matej Ferjan som fĂ„r se sig som lagets största stjĂ€rnor. PĂ„ reservplatserna hittar vi far & son Gustafsson, som med största sannolikhet kommer lyckas bra. Simon har som bekant blivit proffs i England och blir allt bĂ€ttre för var tĂ€vling som gĂ„r. ”Henka” har trĂ€nat hĂ„rt under vintern och Ă€r i bĂ€ttre slag nu Ă€n pĂ„ mycket lĂ€nge, dĂ€rtill ska han ocksĂ„ börja Ă„ka i Polen och Danmark för att fĂ„ upp matchtempot i kroppen.

JĂ€mför man de bĂ„da laguppstĂ€llningarna och ska sia om utgĂ„ngen i matchen sĂ„ fĂ„r Dackarna sjĂ€lvklart stĂ„ som favoriter till segern, men Indianerna Ă€r absolut inte ofarliga. SĂ„ sent som sĂ€songen 2006 vann nĂ€mligen Indianerna med 47-49, trots att Dackarna körde med sitt allra starkaste lag och dĂ€rtill harvade upp banan i ett desperat försök att fĂ„ Indianerna ur balans. För att Indianerna ska kunna repetera den ”bragden” krĂ€vs dock att samtliga i indianlaget kör pĂ„ toppen av sin kapacitet i samtliga heat. Det krĂ€vs ocksĂ„ att man kommer ivĂ€g först frĂ„n start, för att köra om Dackarnas stjĂ€rnförare Ă€r inte lika lĂ€tt som att hĂ„lla dem bakom sig! Klarar Indianerna av detta sĂ„ tror jag att skrĂ€llen Ă€r ett faktum, och sjĂ€lvklart tror vi pĂ„ vĂ„ra kĂ€ra indianer!

Tips: 47-49

Publicerat: 2008-04-28 16:14:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2008-04-27] - Söndagens resultat Läs vidare >>>
[2008-04-27] - Kennett poängbäst i England Läs vidare >>>
[2008-04-27] - Laukkanen förde Mildenhall till seger Läs vidare >>>
[2008-04-26] - Göte Olsson Memorial - startlista Läs vidare >>>
[2008-04-26] - Dags för Sloveniens GP Läs vidare >>>
[2008-04-24] - Dagens resultat Läs vidare >>>
[2008-04-24] - GÃ¥rdagens resultat Läs vidare >>>
[2008-04-23] - Filmreportage frÃ¥n KM Läs vidare >>>
[2008-04-23] - Matchrapport och bilder frÃ¥n KM Läs vidare >>>
[2008-04-23] - Klubbmästerskapet - resultat Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu