;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Piraterna
Imorgon kvÀll Àr det Àntligen dags för den nionde omgÄngen av Ärets elitserie, med andra ord Àr det dags att avsluta den första hÀlften av sÀsongen för att sedan pÄbörja den andra hÀlften dÀr alla bonuspoÀng delas ut. GÀstande lag den hÀr gÄngen Àr tabellfemman Piraterna frÄn Motala, ett lag som aldrig tidigare har vunnit i Kumla, inte i modern tid i alla fall.

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaPiraterna
1. Magnus Zetterström1. Kenneth Bjerre
2. Roman Povazhny2. Mikael Max
3. Matej Ferjan3. Grzegorz Walasek
4. Kaj Laukkanen4. Damian Balinski
5. Piotr Protasiewicz5. Ryan Sullivan
6. Henrik Gustafsson6. Tobias Ingesson
7. Simon Gustafsson7. Michal Szczepaniak
8. Ludvig Lindgren8. Christian Ingesson

Piraterna har hittills gjort vĂ€ldigt bra ifrĂ„n sig under Ă„rets sĂ€song och de ligger femma i tabellen med fyra segrar, ett oavgjort resultat och tvĂ„ förluster pĂ„ ”meritlistan”. Man har inga stora superstjĂ€rnor i laget, men de allra flesta förarna Ă€r stabila elitĂ„kare med en hel del nyttig rutin i bagaget. I förra veckan slog Piraterna pĂ„ hemmaplan tillbaka Rospiggarna med 51-45, men trots detta vĂ€ljer lagledningen att göra vissa förĂ€ndringar i laguppstĂ€llningen. Ut ur laget gĂ„r den rutinerade polacken Robert Kosciecha och in kommer istĂ€llet den unge och talangfyllde polacken Michal Szczepaniak, en förare som det finns all anledning att höja ett varningens finger för inför matchen. Med i laget finns Ă€ven de före detta GP-förarna Sullivan, Walasek och Max.


Michal Szczepaniak kan bli giftig som reserv.

Indianerna har inte haft nĂ„gon helt lysande första hĂ€lft av sĂ€songen. Hittills har man bara vunnit en match och klarat oavgjort i en annan. Men viktigt att poĂ€ngtera Ă€r att mĂ„nga av förlustmatcherna har varit vĂ€ldigt knappa, sĂ„ om Indianerna nu fĂ„r lite bĂ€ttre flyt sĂ„ bör en hel del bonuspoĂ€ng kunna införskaffas. I förra veckan förlorade Indianerna en vĂ€ldigt jĂ€mn drabbning mot serieledande VĂ€stervik och hade det inte varit för den dĂ„liga starten pĂ„ matchen sĂ„ hade det kanske blivit seger. Till den hĂ€r matchen vĂ€ljer dock lagledare Rikard Andersson att kasta om lite i laget. Rafal Okoniewski, som Ă€nnu inte nĂ„tt samma nivĂ„ som i fjol, petas ur laguppstĂ€llningen och in kommer istĂ€llet ”Henka” Gustafsson, som nu alltsĂ„ gör elitseriecomeback sedan bortamatchen mot Smederna dĂ€r han som bekant skadade sig. I övrigt Ă€r indianlaget intakt.


"Henka" Gustafsson gör elitseriecomeback.

PÄ pappret ser de bÄda lagen vÀldigt jÀmna ut, sÄ allting talar för en hÄrd och spÀnnande match. För Indianerna Àr matchen en nyckelmatch inför fortsÀttningen pÄ sÀsongen. Ska det bli nÄgot slutspel sÄ Àr detta en match som utan tvekan mÄste vinnas. Och för att vinna sÄ gÀller det att indianlaget har dragit lÀrdom av lÀxan frÄn VÀstervik: (1) man mÄste starta matchen bra och (2) man mÄste vinna reservkampen. Klarar Indianerna av detta samt att ingen förare faller igenom sÄ kommer det att bli seger, men kommer Indianerna att göra det? Svaret fÄr vi pÄ tisdag!

Tips: 50-46

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Publicerat: 2007-06-25 00:04:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2007-06-24] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2007-06-24] - Tisdagens laguppställningar Läs vidare >>>
[2007-06-24] - Protasiewicz vidare i GP-kval - Ferjan utslagen Läs vidare >>>
[2007-06-23] - Midsommarspeedway Läs vidare >>>
[2007-06-21] - Blandade resultat i Ryssland Läs vidare >>>
[2007-06-20] - Okoniewski tvÃ¥a i polskt kval Läs vidare >>>
[2007-06-20] - Full pott för "Henka" i comebacken Läs vidare >>>
[2007-06-20] - Bilder, matchrapport, statistik och topplista! Läs vidare >>>
[2007-06-19] - Imorgon gör "Henka" comeback! Läs vidare >>>
[2007-06-19] - Indianerna föll med hedern i behÃ¥ll Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu