;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Rospiggarna
Imorgon Àr det dags för den andra omgÄngen av Ärets elitseriesÀsong. För Indianernas del innebÀr det Ärets första hemmamatch (om man bortser frÄn den tidigare trÀningsmatchen mot Smederna). Efter förra veckans förlust borta mot Dackarna behöver verkligen Indianerna en vinst, men man Àr fortfarande hÄrt skadedrabbade och möter Rospiggarna som Àr i bra form efter att ha spöat guldfavoriterna Elit Vetlanda i premiÀromgÄngen. Det lÀr bli en tuff match!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaRospiggarna
1. Fredrik Lindgren1. Andreas Jonson
2. Cameron Woodward2. Jonas Davidsson
3. Piotr Protasiewicz3. Chris Harris
4. Antonio LindbÀck - R/R4. Mads Korneliusen
5. Niels Kristian Iversen5. Grzegorz Walasek
6. Mikael Max6. Timo Lahti
7. Joel Andersson7. Kim Nilsson

Rospiggarna, som Àr tillbaka i elitserien efter nÄgra Ärs frÄnvaro, inledde sÀsongen pÄ allra bÀsta sÀtt i förra veckan genom att besegra de stora förhandsfavoriterna Elit Vetlanda. Att Rospiggarna Àr ett starkt hemmalag Àr ingen nyhet, men desto mer imponerande var det att man lyckades vinna trots att lagets tre heatledare misslyckades ganska ordentligt, Andreas Jonsson körde exempelvis bara hem 5 poÀng. Rospiggarna ser vÀldigt jÀmnstarka ut pÄ pappret, om nÄgra har en dÄlig kvÀll sÄ finns det andra som kan gÄ in och leverera istÀllet.

Indianerna hade en tung kvÀll i MÄlilla i förra veckan. Egentligen gjorde man en ganska bra match, men pÄ grund av tre skadade förare och för dÄlig fart frÄn reserverna rÀckte det inte till nÄgon seger. Till morgondagens match blir man dessutom Àn mer försvagade jÀmfört med förra veckan. I samband med premiÀren hade det blivit ett missförstÄnd med Fredrik Lindgrens snitt vilket gjorde att man kunde fÄ in Piotr Swiderski i laget istÀllet för att köra R/R för skadade Antonio LindbÀck eller Kenneth Bjerre. Men nu har Lindgrens snitt höjts, vilket innebÀr att Swiderski tvingas stÄ Ät sidan. Det Àr aldrig bra med skador, men man kan verkligen konstatera att Indianerna har fÄtt helt fel förare skadade samtidigt i och med att det Àr de tvÄ med lÀgst snitt (av de ordinarie) som har fallit bort. LindbÀck och Bjerre Àr mer meriterade Àn Swiderski och Woodward, men de sistnÀmnda har högre snitt, vilket tyvÀrr innebÀr att laget inte lÀngre fungerar snittmÀssigt.

I och med att Indianerna tvingas köra riders replacement för Antonio LindbÀck sÄ blir det extra stor press pÄ Cameron Woodward och reservförarna att prestera extra bra i och med att det Àr de som kommer fÄ dela pÄ LindbÀcks heat. Woodward fÄr ta ett heat och Max/Andersson fÄr ta de resterande tre. Om Indianerna ska kunna vinna sÄ krÀvs det en bra insats av denna trio, samtidigt som Iversen, Lindgren och Protasiewicz presterar pÄ topp!

Det lÀr bli en riktig kÀmpig match för Indianerna, men man har hemmabana och ska kunna greja detta. Det gÀller att ha flyt, hÄlla ihop laget och inte göra nÄgra misstag, men med publikens stöd ska ÀndÄ Indianerna kunna köra hem Ärets första seger i elitserien 2014!

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna till ICA Maxi Arena!

Publicerat: 2014-05-12 11:44:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2014-05-11] - Tisdagens laguppställningar Läs vidare >>>
[2014-05-11] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2014-05-09] - Elit B matchen 10 maj är inställd Läs vidare >>>
[2014-05-09] - Framflyttad microspeedway till 1 juni Läs vidare >>>
[2014-05-09] - Meddelande frÃ¥n supporterklubben Läs vidare >>>
[2014-05-08] - Bilder frÃ¥n tisdagens premiär Läs vidare >>>
[2014-05-08] - Onsdagens resultat frÃ¥n Danmark Läs vidare >>>
[2014-05-08] - Träningen inställd Läs vidare >>>
[2014-05-07] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu