;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Valsarna - Indianerna
Endast fyra omgÄngar ÄterstÄr i grundserien av Ärets elitseriesÀsong och i kampen om de sista slutspelsplatserna Àr det hög dramatik. Indianerna ligger för nÀrvarande pÄ en femteplats i tabellen och man har bara en poÀng upp till fjÀrdeplacerade Hammarby. Men samtidigt ligger Indianerna ocksÄ bara en poÀng före sÄvÀl VÀstervik som Valsarna, sÄ de tre poÀngen som stÄr pÄ spel imorgon kvÀll Àr med andra ord oerhört viktiga. Seger innebÀr ett jÀttekliv nÀrmare en sÀkrad slutspelsplats medan en förlust innebÀr att man fÄr köra med kniven mot strupen i de avslutande tre matcherna.

LaguppstÀllningarna till matchen:
ValsarnaIndianerna
1. Grigory Laguta1. Joonas KylmÀkorpi
2. Artem Laguta2. Hans Andersen
3. Krzysztof Buczkowski3. Piotr Protasiewicz
4. Robert Kosciecha4. Rune Holta
5. Daniel Nermark5. Niels Kristian Iversen
6. Daniel Gunnestad6. Mathias Thörnblom
7. Robin Thörnqvist7. Antonio LindbÀck

Valsarna har haft en ganska turbulent sÀsong som har kantats av ojÀmna resultat pÄ banan och ekonomiska bekymmer som har varit sÄ pass allvarliga att man tyvÀrr har tvingats lÀmna walk over i en match (borta mot Piraterna). Morgondagens drabbning mot Indianerna blir sÄledes vÀldigt viktig för Valsarna, sÄvÀl sportsligt som ekonomiskt. Man behöver ha mycket publik för att fÄ in de pengar som behövs för att rÀdda klubben och man behöver ocksÄ plocka poÀng för att ta sig upp pÄ en slutspelsplats i tabellen. Ser man till laguppstÀllningen har man ett ganska ojÀmnt/oförutsÀgbart lag som innehÄller mÄnga riktigt tuffa förare. Lagets ledande förare Àr bröderna Laguta och den nyblivne svenska mÀstaren Daniel Nermark, men Àven Krzysztof Buczkowski har visat bra form den senaste tiden.

Indianerna kommer till start med tvÄ raka hemmaförluster i bagaget. SjÀlvförtroendet hos en del förare Àr sÀkert inte helt pÄ topp, men ska man se det frÄn den ljusa sidan sÄ har Indianerna i alla fall vunnit sina tvÄ senaste bortamatcher. Imorgon kvÀll kan man förhoppningsvis förlÀnga den sviten och inkassera den tredje raka bortavinsten, en seger som i sÄ fall skulle innebÀra tre nya poÀng i och med att man vann hemmamatchen i Kumla med siffrorna 52-38. Sen förra veckan utgÄr Simon Gustafsson till förmÄn för Hans Andersen, men i övrigt Àr manskapet intakt.

Hittills i Är har Valsarna bara vunnit tvÄ av sina fem körda hemmamatcher pÄ Wint Arena. Sett till den statistiken (och med vetskapen att Indianerna har vunnit i Hagfors de tvÄ senaste Ären) bör Indianerna ha ganska goda chanser till att knycka ytterligare en seger. Indianerna har pÄ pappret ett lag som bör vara starkare Àn Valsarna, men för att vinna pÄ bortaplan gÀller det som vanligt att vara extra taggade ivÀg frÄn start. Om Valsarna kommer ivÀg bÀst sÄ Àr det inte lÀtt att Äka om dem pÄ deras egen hemmaoval. Viktigt för Indianernas del blir ocksÄ att vinna reservkampen. Antonio LindbÀck och Mathias Thörnblom ska vara starkare Àn Valsduon, och en bra insats frÄn dem bÄda kommer förmodligen behövas om det ska bli seger.

Tips: 43-47

Publicerat: 2012-07-23 18:13:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2012-07-31] - Resa med buss till bortamatchen mot Dackarna Läs vidare >>>
[2012-07-23] - Träningen inställd! Läs vidare >>>
[2012-07-22] - Laguppställningarna till tisdagen Läs vidare >>>
[2012-07-22] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2012-07-21] - Fredagens resultat frÃ¥n England Läs vidare >>>
[2012-07-21] - STOR ROCK`N ROLL SHOW 28 JULI Läs vidare >>>
[2012-07-20] - Torsdagens resultat Läs vidare >>>
[2012-07-18] - Bilder frÃ¥n tisdagen Läs vidare >>>
[2012-07-18] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu