;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Piraterna
Efter en veckas lag-VM-uppehÄll Àr det imorgon kvÀll dags för elitserien att dra igÄng igen. För Indianernas del innebÀr det en vÀldigt viktig hemmamatch mot serietrean Piraterna frÄn Motala. Indianerna ligger för nÀrvarande pÄ en fjÀrdeplats i tabellen, men man har bara en poÀng mer Àn nÀstjumbon Valsarna, sÄ med andra ord behövs det nya friska poÀng för att kunna försvara slutspelsplatsen.

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaPiraterna
1. Joonas KylmÀkorpi1. Przemyslaw Pawlicki
2. Rune Holta2. Maciej Janowski
3. Piotr Protasiewicz3. Greg Hancock
4. Simon Gustafsson4. Linus Sundström
5. Niels Kristian Iversen5. Chris Holder
6. Antonio LindbÀck6. Anton Rosén
7. Mathias Thörnblom7. Grzegorz Zengota

Piraterna har haft en förhÄllandevis bra sÀsong sÄ hÀr lÄngt. Man har inte kört lika imponerande som förra Äret dÄ man lÀnge utmanade Indianerna om seriesegern, men man har ÀndÄ gjort mÄnga bra matcher och ligger pÄ en ganska trygg tredjeplats i tabellen med tre poÀng upp till nÀrmaste lag och fem poÀng ner till Indianerna. I samband med den förra omgÄngen fick Piraterna tre gratispoÀng sedan Valsarna tvingades lÀmna walk over pÄ grund av ekonomiska bekymmer, sÄ för Piraternas del har man inte kört en match pÄ över en halv mÄnad. Om det Àr till fördel eller nackdel fÄr vi se imorgon. PÄ pappret har man i alla fall ett bra lag som innehÄller en spÀnnande mix av unga talanger och rutinerade storstjÀrnor. Lagets tvÄ starkaste stjÀrnor Àr sÄklart den regerande vÀrldsmÀstaren Greg Hancock och Chris Holder.

Indianerna har inte haft nÄgon klockren sÀsong hittills med tanke pÄ vilket vÀlmeriterat lag man förfogar över. Ett par veckor innan lag-VM körde man hem tvÄ viktiga bortasegrar pÄ tvÄ dagar vilket gjorde att man skuttade upp pÄ en fjÀrdeplats i tabellen. I samband med den senaste hemmamatchen mot Elit Vetlanda hade man dÀrmed chansen att ta upp kampen mot de tre topplagen, men istÀllet blev det förlust och helt plötsligt ser det Äter igen vÀldigt tight ut i kampen om att överhuvudtaget nÄ slutspel. Indianerna behöver köra hem en seger imorgon kvÀll och jÀmfört med den förra matchen sker ocksÄ ett par förÀndringar inom laget. Antonio LindbÀck fÄr hoppa ner som reserv istÀllet för Holta, fast den stora skillnaden Àr dock att Simon Gustafsson ersÀtter Hans Andersen, som har haft svÄrt att prestera bra pÄ hemmaplan.

NÀr Indianerna körde pÄ bortaplan mot Piraterna tidigare i Är var det Piraterna som gick segrande ur striden med 46-44 efter en fyrtvÄa till Motalalaget i det allra sista heatet. Kampen om bonuspoÀngen Àr med andra ord helt öppen inför morgondagens match. För Indianernas del behöver man "bara" vinna med tre poÀng för att inkassera tre poÀng och dÀrmed troligen Àven utöka försprÄnget till ett par av de nÀrmast jagande lagen. Vad som förmodligen blir avgörande Àr starten pÄ matchen. Om Indianerna kan komma igÄng pÄ ett bra sÀtt och köra till sig en ledning direkt sÄ bör det gÄ vÀgen. LindbÀck som reserv fÄr ocksÄ en vÀldigt viktig roll i laget, liksom Simon som garanterat kommer vara laddad för att försvara sin plats i startsjuan!

Matchevenemanget börjar klockan 19:00, varmt vÀlkomna till ICA Maxi Arena i Kumla!

Tips: 47-43

Publicerat: 2012-07-16 11:21:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2012-07-21] - STOR ROCK`N ROLL SHOW 28 JULI Läs vidare >>>
[2012-07-15] - Laguppställningarna till tisdagen Läs vidare >>>
[2012-07-15] - Söndagens resultat Läs vidare >>>
[2012-07-15] - Iversens Danmark vann lag-VM Läs vidare >>>
[2012-07-15] - Ny seger för Kylmäkorpi i lÃ¥ngbane-VM Läs vidare >>>
[2012-07-14] - Dags för lag-VM-final Läs vidare >>>
[2012-07-12] - Träningen inställd Läs vidare >>>
[2012-07-08] - Lördagens resultat Läs vidare >>>
[2012-07-06] - Torsdagens resultat Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu