;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Vargarna - Indianerna
Efter en veckas regnuppehÄll och ytterligare en veckas ledighet sÄ Àr det Àntligen dags för elitserien att rulla igÄng igen. För Indianernas del vÀntar en hektisk vecka med inte mindre Àn tvÄ bortamatcher pÄ lika mÄnga dagar. Under tisdagen kör man till att börja med bortamatch mot Vargarna, och under onsdagskvÀllen Àr det dags för den uppskjutna matchen mot Hammarby (som körs i Nyköping). TvÄ vÀldigt viktiga matcher för Indianernas del. Kan man vinna bÄda matcherna tar man ett jÀttekliv nÀrmre att "sÀkra" en slutspelsplats. TvÄ förluster skulle dÀremot kunna innebÀra att man hamnar sist i tabellen.

LaguppstÀllningarna till matchen:
VargarnaIndianerna
1. Peter Karlsson1. Joonas KylmÀkorpi
2. Bjarne Pedersen2. Hans Andersen
3. Peter Kildemand3. Niels Kristian Iversen
4. Adam Skornicki4. Antonio LindbÀck
5. Nicki Pedersen5. Piotr Protasiewicz
6. Kim Nilsson6. Mathias Thörnblom
7. André Hertzberg7. Kenneth Bjerre

Vargarna har haft en vÀldigt tung första halva av sÀsongen. Det började visserligen bra med en överraskande bortaseger mot Indianerna i den första omgÄngen, men dÀrefter har man radat upp sex raka förluster och hamnat sist i tabellen. Bortsett frÄn de sportsliga motgÄngarna sÄ har man Àven tappat tvÄ viktiga förare. Bara nÄgon vecka efter premiÀren beslutade sig Adam Shields för att avsluta sin karriÀr (mitt under pÄgÄende sÀsong) och dÀrefter kom som bekant Àven den tragiska olyckan i Polen dÀr Lee Richardson förolyckades. Sen Vargarna senast mötte Indianerna Àr det med andra ord en del nya bekantskaper hos Vargarna. En av deras nya förare Àr den danske talangen Peter Kildemand, och den andra Àr indianbekantingen Bjarne Pedersen.

Indianernas första halva av sÀsongen har inte heller varit helt lyckosam. Man har haft stora problem med att fÄ alla nyförvÀrv att prestera och man har verkligen fÄtt slita för de tvÄ segrar som man hittills har lyckats bÀrga. I och med att den senaste matchen mot Hammarby fick stÀllas in för tvÄ veckor sedan, sÄ Àr det nu tre lÄnga veckor sedan Indianerna senast körde en elitseriematch. Och det var dÄ, som man pÄ hemmaplan, lyckades besegra Dackarna med siffrorna 45-43. Samma manskap som körde den matchen fÄr Àven förtroendet mot Vargarna.

Med tanke pÄ att Vargarna vann den första drabbningen mot Indianerna sÄ lÀr Norrköpingslaget ha ett litet mentalt övertag, fast pÄ tre försök har fortfarande inte Vargarna lyckats vinna nÄgon hemmamatch i Är. För att Indianerna ska kunna vinna sÄ gÀller det att vara med bra i starterna. Startmomenten Àr viktiga pÄ alla banor runt om i landet, men pÄ ICA Maxi Arena i Norrköping Àr de Àn mer avgörande i och med att banan Àr vÀldigt smal och kort. Kommer man ivÀg först sÄ brukar man vinna heaten förutsatt att man hÄller innern och inte glider ut för lÄngt i kurvorna.

Eftersom tisdagens match blir den första matchen pÄ den andra halvan av sÀsongen sÄ Àr det Àven dags att börja dela ut bonuspoÀng. Med andra ord Àr det alltsÄ tre poÀng som stÄr pÄ spel imorgon kvÀll. Ska Indianerna kunna lÀgga beslag pÄ dem sÄ behöver man vinna med mer Àn sex poÀng. Om Vargarna dÀremot vinner sÄ fÄr de alla poÀng och gÄr i sÄ fall Àven om Indianerna i tabellen. En riktig rysare Àr att vÀnta!

Tips: 43-47

Publicerat: 2012-06-25 12:14:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2012-07-21] - STOR ROCK`N ROLL SHOW 28 JULI Läs vidare >>>
[2012-06-24] - Laguppställningarna till tisdagen Läs vidare >>>
[2012-06-24] - Bilder frÃ¥n onsdagens div 1-match Läs vidare >>>
[2012-06-24] - Resultat frÃ¥n Polen Läs vidare >>>
[2012-06-23] - Dags för Polens Grand Prix Läs vidare >>>
[2012-06-22] - BUSS till tisdagens match samt onsdagens match finns kvar att boka. Läs vidare >>>
[2012-06-21] - 80cc-bilder uppladdade Läs vidare >>>
[2012-06-21] - Onsdagens resultat Läs vidare >>>
[2012-06-19] - Resultat frÃ¥n England Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu