;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Dackarna
Indianerna har haft en tung start pÄ sÀsongen och bara lyckats vinna en match pÄ fem försök. I förra veckan blev det förlust borta mot VÀstervik, och som om det inte rÀckte med att förlora matchen sÄ skadade sig Àven Mathias Thörnblom sÄ han tvingas vila i nÄgra veckor. Det har helt enkelt inte varit Indianernas sÀsong sÄ hÀr lÄngt, men imorgon kvÀll - nÀr de obesegrade serieledarna Dackarna kommer pÄ besök - sÄ kommer förhoppningsvis vÀndningen!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaDackarna
1. Antonio LindbÀck1. Andreas Jonsson
2. Joonas KylmÀkorpi2. Michael Jepsen Jensen
3. Niels Kristian Iversen3. Darcy Ward
4. Hans Andersen4. Patryk Dudek
5. Piotr Protasiewicz5. Fredrik Lindgren
6. Kenneth Bjerre6. Joel Larsson
7. Kim Åsling7. Jonas Davidsson

Dackarna, som förra Äret hade vÀldigt stora problem och slutade nÀst sist i elitserien, har haft en betydligt roligare sÀsong det hÀr Äret. Man har kört hem fem raka segrar och kommer sÀkerligen till Kumla med stort sjÀlvförtroende. Man har ett förhÄllandevis ungt lag som bland annat innehÄller den tvÄfaldige juniorvÀrldsmÀstaren Darcy Ward och den lovande polacken Patryk Dudek. Sen fÄr man sjÀlvklart inte heller glömma bort de svenska toppnamnen; Andreas Jonsson, Fredrik Lindgren och Jonas Davidsson. Ett riktigt starkt lag. Ett frÄgetecken finns dock för Lindgrens medverkan i tÀvlingen dÄ han tvingades utgÄ ur en match i Polen under söndagskvÀllen p.g.a. skada.

Efter förra veckans förlustmatch - och pĂ„ grund av skador - sker en del förĂ€ndringar i Indianernas lag till morgondagens match. Rune Holta, Simon Gustafsson och Mathias Thörnblom fĂ„r vila. In istĂ€llet Ă„terkommer Kenneth Bjerre och Joonas KylmĂ€korpi, som Ă€ntligen Ă€r tillbaka efter skadan han Ă„drog sig i början av sĂ€songen. Thörnbloms plats tas av blott 17 Ă„r gamle Kim Åsling som fĂ„r köra sin första elitseriematch i karriĂ€ren. Som debutant kan man inte begĂ€ra nĂ„gra poĂ€ng av honom, sĂ„ det blir oerhört viktigt för Indianerna att Bjerre har bra fart frĂ„n sin reservplats och Ă„tminstone kan rĂ€dda 3-3 i reservheaten.

Sett till tidigare matcher under sÀsongen talar mycket för ytterligare en Dackeseger. De har bra flyt och förare med vÀldigt bra sjÀlvförtroende. För Indianernas del har formkurvorna bÄde gÄtt upp och ned, och dÀrför har det inte blivit sÄ mÄnga framgÄngar hittills. Om Indianerna ska kunna rubba Dackarna sÄ gÀller det att hela laget presterar pÄ topp och Àr bra med frÄn starterna. Misslyckas en eller ett par förare sÄ blir det extremt svÄrt att vinna, i synnerhet nÀr man stÀlls mot lag i medvind.

Vad som förmodligen kommer bli matchavgörande Àr reservkampen. Dackarna har fÄtt ner Jonas Davidsson som reserv, och som mÄnga av oss kÀnner till Àr Kumla en av de banor han brukar Äka som allra bÀst pÄ. Kenneth Bjerre mÄste helt enkelt göra en kanoninsats frÄn sin reservposition för att neutralisera det hotet, och visar han samma fart som igÄr i Polen (dÀr det blev full pott, 15 poÀng) sÄ ser det ganska ljust ut. Det lÀr hur som helst bli en riktigt jÀmn och tuff match som inte avgörs förrÀn i de absolut sista heaten, sÄ se till att ta er ut till ICA Maxi Arena i morgon kvÀll och heja fram Indianerna till sÀsongens andra krigarseger!

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna till ICA Maxi Arena i Kumla!

Tips: 46-44

Publicerat: 2012-06-04 12:09:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2012-06-03] - Laguppställningarna till tisdagen Läs vidare >>>
[2012-06-03] - Köpa inträdesbiljetter till matchen mot Dackarna Läs vidare >>>
[2012-06-03] - Resultat frÃ¥n Polen Läs vidare >>>
[2012-06-02] - Lördagens resultat Läs vidare >>>
[2012-06-01] - Bilder frÃ¥n onsdagens div 1-match Läs vidare >>>
[2012-06-01] - Torsdagens resultat Läs vidare >>>
[2012-06-01] - Inställda träningar pÃ¥ lördag 2 juni Läs vidare >>>
[2012-05-31] - Mathias Thörnbloms skada Läs vidare >>>
[2012-05-31] - Onsdagens resultat Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu