;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Vargarna
2011 var sÀsongen dÄ Indianerna sopade banan med de flesta lagen i elitserien. Indianerna vann grundserien i överlÀgsen stil och tog sig enkelt vidare till SM-final efter tvÄ kassaskÄpssÀkra segrar mot Hammarby. Finalserien mot Piraterna blev dock inte speciellt lyckad och nÀr sÀsongen slutligen summerades stod det klart att det "bara" blev ett silver. Nu har det gÄtt ett antal mÄnader sedan finalnederlaget och det Àr dags för en ny sÀsong. En sÀsong dÀr Indianerna ska ta revansch. Nu ska det bli guld. I morgon kvÀll körs Ärets första match och Indianerna inleder med hemmamatch pÄ ICA Maxi Arena mot Vargarna frÄn Norrköping!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaVargarna
1. Kenneth Bjerre1. Lee Richardson
2. Niels Kristian Iversen2. Kim Nilsson
3. Piotr Protasiewicz3. Peter Karlsson
4. Rune Holta4. Adam Shields
5. Antonio LindbÀck5. Nicki Pedersen
6. Mathias Thörnblom6. Danil Ivanov
7. Hans Andersen7. Anders Mellgren

Vargarna, som förra Ă„ret hamnade pĂ„ en sjĂ€tteplats i serien, har inför Ă„rets sĂ€song tappat flera starka kort som Adrian Miedzinski och Krzysztof Kasprzak. PĂ„ pappret ser man onekligen svagare ut Ă€n i fjol, men man har Ă€ndĂ„ ett ganska intressant lag som sĂ€kerligen kan komma att stĂ€lla till det för en del lag, i synnerhet pĂ„ sin knixiga hemmabana i Norrköping. Lagets absolut viktigaste förare Ă€r den trefaldige vĂ€rldsmĂ€staren Nicki Pedersen. Han mĂ„ste göra vĂ€ldigt bra ifrĂ„n sig för att ge sitt lag en rimlig chans att vinna, men bakom honom finns ocksĂ„ en del andra rutinerade rĂ€var (om man nu kan sĂ€ga sĂ„ om vargförare), som Peter Karlsson och Adam Shields. Man har Ă€ven en del spĂ€nnande yngre förare som den 25-Ă„rige ryssen Danil Ivanov, som vid sidan av speedwayen Ă€ven Ă€r en vĂ€rldsklassförare i isracing (han har tre raka VM-silver). Än sĂ„ lĂ€nge har han inte fĂ„tt sĂ„ mĂ„nga chanser att mĂ€ta sina krafter mot de bĂ€sta speedwayförarna i vĂ€rlden, men det Ă€r utan tvekan en förare som kan komma att göra succĂ© i Ă„r.

Indianerna har precis som förra sÀsongen en mycket stark trupp dÀr förarna har vÀldigt hÄrd konkurrens om platserna, sÄ det kommer sannerligen inte alltid att bli enkelt för lagledningen att plocka ut laguppstÀllningar. Till premiÀrmatchen fÄr Simon Gustafsson och Joonas KylmÀkorpi stÄ Ät sidan efter att ha haft en del skadebekymmer, men de kommer sÀkerligen ocksÄ fÄ chansen snart. Samtliga nyförvÀrv inför Ärets sÀsong finns dÀremot med mot Vargarna, sÄ det finns med andra ord mÄnga förare att hÄlla lite extra koll pÄ imorgon kvÀll. Mathias Thörnblom, som Àr en av de största svenska talangerna, ska man inte stÀlla allt för stora krav pÄ Ànnu, men fÄr han till det sÄ har han kapacitet att slÄ i princip vem som helst.

Sett till de bÄda laguppstÀllningarna fÄr Indianerna stÄ som ganska klara favoriter till segern. Man har ett jÀmnare lag med fler stjÀrnor Àn Vargarna, sÄ om indianförarna bara gör sitt jobb bör det bli en fin start pÄ Ärets sÀsong. Vargarnas chans att skrÀlla ligger i att fÄ en bra start pÄ matchen och ta ledningen tidigt. För Indianernas del gÀller det med andra ord att försöka gÄ pÄ knock direkt och inte lÄta Vargarna kÀnna att de har nÄgon chans. Att det Àr seriepremiÀr kan ocksÄ bÀdda för en del skrÀllar, sÄ det finns vÀldigt goda förutsÀttningar för en riktigt spÀnnande elitseriepremiÀr med mÄnga tÀta och spÀnnande heat!

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna till ICA Maxi Arena i Kumla!

Tips: 52-38

Publicerat: 2012-04-30 13:40:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2012-04-29] - Laguppställningarna till tisdagen Läs vidare >>>
[2012-04-29] - Resultatet frÃ¥n Europas GP Läs vidare >>>
[2012-04-27] - Videoreportage om PePe pÃ¥ Kumlanytt Läs vidare >>>
[2012-04-27] - Dags för Europas Grand Prix Läs vidare >>>
[2012-04-27] - JVM/JEM-kval 5 maj Läs vidare >>>
[2012-04-26] - Förköp biljetter Läs vidare >>>
[2012-04-25] - Tisdagsnytt Läs vidare >>>
[2012-04-22] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2012-04-22] - Tisdagens tävling inställd Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu