;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför finalerna: Indianerna - Piraterna
Nu Àr den Àntligen hÀr, finalveckan dÀr allt ska avgöras. Blir det Indianerna eller Piraterna som blir svenska mÀstare? PÄ onsdag kvÀll vet vi svaret! Grundserien vann Indianerna i överlÀgsen stil med nio poÀngs marginal ner till Piraterna som la beslag om andraplatsen. Nu Àr det dock dags för final och att Indianerna redan har besegrat Piraterna tvÄ gÄnger den hÀr sÀsongen har man ingen större fördel av lÀngre, om man bortser frÄn den rent mentala biten dÀr Indianerna bör ha ett litet övertag. Det kommer garanterat att bli tvÄ stentuffa matcher och med största sannolikhet kommer dessutom Ärets publikrekord i elitserien ryka all vÀrldens vÀg. Det kommer bli publikfest i bÄde Kumla och Motala!

LaguppstÀllningarna till matchen:
PiraternaIndianerna
1. Greg Hancock1. Antonio LindbÀck
2. Linus Sundström2. Joonas KylmÀkorpi
3. Jonas Davidsson3. Piotr Protasiewicz
4. Piotr Pawlicki4. Niels Kristian Iversen
5. Przemyslaw Pawlicki5. Ryan Sullivan
6. Maciej Janowski6. Bjarne Pedersen
7. Daniel Davidsson7. Simon Gustafsson

Piraterna har precis liksom Indianerna haft en riktigt bra sÀsong trots en del skadebekymmer. Rafal Dobrucki försvann ganska tidigt efter en ryggskada, men sen dess har man Ä andra sidan fÄtt in Piotr Pawlicki, som har visat sig hÄlla vÀldigt hög internationell standard trots att han bara Àr 16 Är. Det som talar för Piraterna inför finalmatcherna Àr just de unga polackernas framfart. Piotrs storebror Przemyslaw (20 Är) har utvecklats till en av polens absolut bÀsta förare och kom tvÄa i det individuella polska mÀsterskapet, och Maciej Janowski (20 Är) leder Ärets JVM-serie tÀmligen överlÀgset inför den sista deltÀvlingen. Som om inte det skulle rÀcka har man Àven Ärets vÀrldsmÀstare, Greg Hancock, i laget! Totalt sett ett riktigt starkt lag, men vÀldigt mycket hÀnger alltsÄ pÄ den unga trion frÄn Polen.

Indianerna har genom hela grundserien bevisat att man Àr Sveriges klart bÀsta speedwaylag. RÀknar man ihop grundserien tillsammans med de bÄda semifinalerna mot Hammarby sÄ har man lyckats köra hem hela 14 segrar och 2 oavgjorda resultat. Man har bara förlorat 2 matcher, vilket man kan jÀmföra med Piraterna som har förlorat 6 av 18 matcher. Sett till laguppstÀllningen har man inte ett lika ungt lag som Piraterna, men dÀremot har man massvis med viktig rutin frÄn liknande finalmatcher. Faktum Àr att fem av de sju förarna som Indianerna stÀller upp med har varit med och vunnit SM-guld tidigare. Den vetskapen tillsammans med uppvisningen i grundserien Àr det som talar för att Indianerna drar det lÀngsta strÄet.

BÄde Indianerna och Piraterna har tvÄ ruskigt starka lag, sÄ det Àr med andra ord bÀddat för tvÄ riktigt nervkittlande finaler. För Indianernas del Àr det oerhört viktigt att man gör en riktigt bra match i Motala och helst vinner med nÄgra poÀng. Nyckeln till framgÄng kommer utan tvekan att bli starterna och tuffheten. Det gÀller att snabbt sÀtta sig i respekt hos motstÄndarna och inte vika ner sig nÀr det blir tufft. Kan Indianerna vinna imorgon kvÀll, dÄ ska det vÀldigt mycket till om Piraterna ska kunna vÀnda pÄ steken i returen.

Tips, finalmatch 1: 43-47


Publicerat: 2011-10-03 17:58:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2011-10-03] - Inför finalerna med Antonio Lindäck Läs vidare >>>
[2011-10-02] - Laguppställningar till tisdagen Läs vidare >>>
[2011-10-02] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2011-10-02] - Till er som skall med pÃ¥ bussresan till Motala Läs vidare >>>
[2011-10-01] - Torsdagen och fredagens resultat Läs vidare >>>
[2011-09-27] - Nyhet: idolbilder till finalen! Läs vidare >>>
[2011-09-27] - Affisch att skriva ut inför finalen! Läs vidare >>>
[2011-09-26] - Resultat frÃ¥n Engelska slutspelet Läs vidare >>>
[2011-09-26] - Buss mellan Kumla och ICA Maxi Arena Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu