;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Vargarna - Indianerna
I morgon kvÀll kör Indianerna sin sista grundseriematch för Äret. DÀrefter vÀntar en veckas uppehÄll (pÄ grund av det ojÀmna antalet lag i serien), och sen drar Àntligen slutspelet igÄng! Indianerna sÀkrade seriesegern redan för tvÄ veckor sedan men man Àr fortsatt hungriga pÄ nya framgÄngar sÄ Vargarna, som stÄr för motstÄndet, kommer inte att fÄ en sÀrskilt enkel uppgift att ta sig an.

LaguppstÀllningarna till matchen:
VargarnaIndianerna
1. Lee Richardson1. Bjarne Pedersen
2. Tai Woffinden2. Niels Kristian Iversen
3. Adrian Miedzinski3. Ryan Sullivan
4. Michael Jepsen Jensen4. Antonio LindbÀck
5. Nicki Pedersen5. Joonas KylmÀkorpi
6. Kim Nilsson6. Grzegorz Zengota
7. Eric Andersson7. Simon Gustafsson

De normalt sett sÄ hemmastarka Vargarna har haft en riktig mardrömssÀsong. Inför sÀsongen mÄlades Norrköpingsklubben upp som en av de stora favoriterna till SM-guldet, men dÀrefter har inte mycket gÄtt rÀtt. Man har dragits med en del skador, fast det allra största problemet har varit att mÄnga förare har underpresterat kraftigt i allt för mÄnga matcher. Vargarna ligger för nÀrvarande sjua i tabellen och har bara en poÀng mer Àn seriejumbon Dackarna, sÄ det Àr med andra ord en oerhört viktig match som vÀntar Vargarna imorgon! Tidigare Är har man nÀstan varit oslagbara pÄ KrÄkvilan (eller ICA Maxi Arena som arenan Àven heter i Norrköping) men i Är har man faktiskt fÄtt stryk vid tvÄ tillfÀllen. Sett till laguppstÀllningen har man ÀndÄ ett vÀldigt starkt lag med mÄnga förare som tycker om den knixiga lilla banan som Àr kortast i elitserien.

Trots att Indianerna inte hade nÄgonting att köra för i sin senaste match borta mot Lejonen lyckades man bÀrga ett oavgjort resultat. Man tappade visserligen segern lite snöpligt pÄ slutet, men för första gÄngen sen Lejonen gick upp i elitserien 2008 lyckades Indianerna i alla fall undvika att förlora! Mot Vargarna finns det inte heller nÄgot att kriga för rent tabellmÀssigt, men vi kan ÀndÄ rÀkna med att Indianerna vill avsluta grundserien pÄ ett bra sÀtt och gÄ in i slutspelet fullpumpade med sjÀlvförtroende. Man stÀller upp med ungefÀr samma lag som senast. Piotr Protasiewicz har dock fÄtt semester, sÄ hans plats tas av Grzegorz Zengota som dÀrmed fÄr göra debut i Indianerna.

Morgondagens match kommer sÀkerligen att bli vÀldigt intressant. Sett till de bÄda laguppstÀllningarna Àr det tvÄ ganska jÀmna lag som drabbas samman, men med tanke pÄ fördel av hemmabana fÄr ÀndÄ Vargarna stÄ för favoritskapet. FrÄgan Àr dock om Vargarna klarar av att hÄlla nerverna i styr i sin minst sagt utsatta tabellposition. En förlust kan innebÀra att man halkar ner till sistaplatsen inför sin avslutande match!

Om Indianerna ska klara av att besegra Vargarna sÄ gÀller det verkligen att förarna har kanonstarter frÄn första till sista heat och inte gör nÄgra misstag. StÄr man och sover i startögonblicken Àr det inte lÀtt att avancera med tanke pÄ hur kort och smal banan Àr. Det gÀller ocksÄ att förarna kan hÄlla innerspÄret utan att slÀppa till nÄgra större luckor. Glider man ut för lÄngt pÄ yttern brukar man oftast tappa fart och bli omkörd. Precis som i förra veckan Àr detta en vÀldigt svÄrtippad match med tanke pÄ bÄda lagens olika situationer, men jag tror ÀndÄ pÄ en jÀmn och spÀnnande match.

Tips: 44-46


Publicerat: 2011-08-29 00:25:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2015-10-06] - Prova pÃ¥ MicroSpeedway och 80 – 125cc! Läs vidare >>>
[2011-08-28] - Laguppställningar till tisdagen Läs vidare >>>
[2011-08-28] - Söndagens resultat Läs vidare >>>
[2011-08-27] - Lindbäck GP-fyra i Torun! Läs vidare >>>
[2011-08-27] - Outrup slog Fjelsted Läs vidare >>>
[2011-08-27] - Dags för Polens Grand Prix Läs vidare >>>
[2011-08-26] - Torsdagens allsvenska resultat Läs vidare >>>
[2011-08-25] - Kylmäkorpis Esbjerg vann hemma Läs vidare >>>
[2011-08-24] - Hemmaseger mot Tigrarna Läs vidare >>>
[2011-08-24] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu