;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Infför: Indianerna - Rospiggarna
Imorgon kvÀll Àr det dags för Indianerna att köra den allra sista matchen i grundserien av Ärets elitserie. Detta sker som bekant hemma pÄ ICA Maxi Arena, och matchen Àr sÄ lÄngt ifrÄn betydelselös som man kan komma. I segerpotten för Indianernas del ligger nÀmligen en slutspelsplats, men för att ta den sÄ mÄste man se till att besegra Rospiggarna frÄn Hallstavik. I förra veckans möte mellan de bÄda lagen gick Indianerna segrande ur striden med siffrorna 43-53, men imorgon Àr det en ny match med nya förutsÀttningar!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaRospiggarna
1. Magnus Zetterström1. Kauko Nieminen
2. Bjarne Pedersen2. Przemyslaw Pawlicki
3. Piotr Protasiewicz3. Wieslaw Jagus
4. Niels Kristian Iversen4. Benjamin Barker
5. Grzegorz Walasek5. Ryan Sullivan
6. Simon Gustafsson6. Mads Korneliusen
7. Renat Gafurov7. Anton Rosén
8. Freddy Godlund8. Pontus Aspgren

Rospiggarna Àr jumbo i tabellen och har bara lyckats köra in tvÄ poÀng. Man har haft en jobbig sÀsong med mÄnga skador pÄ nyckelförare och inte lyckats vinna en enda hemmamatch. DÀremot har man faktiskt lyckats lite bÀttre pÄ bortaplan. I bortamatchen mot Valsarna kom lagets hittills enda seger och i bortamatchen mot slutspelsklara VÀstervik var man ocksÄ otroligt nÀra att vinna, men det blev tillslut ÀndÄ förlust med 49-47. Sett till tabellÀget ser kanske matchen enkel ut för Indianerna, men det finns hög kapacitet i Rospiggarna ocksÄ. Ryan Sullivan har exempelvis gjort en mycket bra sÀsong och dÀrtill Àr Wieslaw Jagus en sÀker poÀngplockare. Man har ocksÄ en del intressanta framtidsnamn, som Przemyslaw Pawlicki och Ben Barker.

NÀr bara fyra matcher Äterstod för Indianernas del av Ärets elitseriesÀsong sÄg det ut som ett nÀrmast omöjligt uppdrag att nÄ slutspel. Det hade - till och frÄn - gÄtt knackigt pÄ hemmaplan, och sett till bortamatcherna hade man inte ens varit nÀra att ta poÀng. Indianerna har dock grÀvt upp sina stridsyxor och vÀssat pilarna, för inför morgondagens match kommer man nÀmligen till start med tre raka segrar i bagaget! Efter den senaste hemmasegern mot Valsarna har man vunnit tvÄ raka bortamatcher(!) och dÀrmed Àven avancerat till den viktiga sjÀtteplatsen i tabellen, som innebÀr slutspel. Sett till laguppstÀllningen fÄr naturligtvis det vinnande manskapet frÄn förra veckan fortsatt förtroende.

Sett till de bÄda laguppstÀllningarna fÄr utan tvekan Indianerna stÄ som favoriter till segern. Man Àr jÀmnare, bÄde pÄ de ordinarie platserna och reservplatserna, men det gÀller att inte underskatta motstÄndarna, för inom speedwayen Àr det som bekant ytterst smÄ marginaler mellan framgÄng och motgÄng. Indianerna mÄste fortsÀtta pÄ precis samma sÀtt som man har genomfört de tre senaste matcherna. Förarna mÄste med andra ord vara koncentrerade och bestÀmda, samarbeta med varandra och helst ta en tidig ledning sÄ man fÄr kontroll pÄ matchen.

Kan alla Indianförare prestera imorgon kvÀll sÄ kommer det att rÀcka till seger, men rÀkna med att förarna kommer att behöva allt publikstöd de kan fÄ mot ett revanschsuget Rospiggarna!

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Tips: 55-41


Publicerat: 2010-08-30 14:32:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2010-08-30] - Hancock vann Kroatiens GP Läs vidare >>>
[2010-08-28] - Kroatiens GP uppskjutet till pÃ¥ söndag Läs vidare >>>
[2010-08-28] - Resultat frÃ¥n Danmark Läs vidare >>>
[2010-08-28] - Dags för Kroatiens Grand Prix Läs vidare >>>
[2010-08-26] - Hjälp till med affischering inför tisdagens match! Läs vidare >>>
[2010-08-26] - Träning Inställd Läs vidare >>>
[2010-08-26] - Bilder frÃ¥n Rospiggarna . Indianerna Läs vidare >>>
[2010-08-25] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>
[2010-08-25] - Bromans minne flyttad Läs vidare >>>
[2010-08-25] - Kvällens Div1 match inställd Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu