;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ år): 170:-
Ungdom (16-18 år): 80:-
Barn (0-15 år): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa månadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Dackarna
Imorgon kväll avgörs den elfte omgången av årets elitserie. Indianerna som ligger sexa i tabellen tar emot serieledarna Dackarna från Målilla, ett lag som har många välbekanta ansikten. Efter de två förlusterna mot Elit Vetlanda är Indianerna piskade att vinna matchen, och det är absolut ingen omöjlighet, men det kommer sannerligen inte att bli en enkel resa!

Laguppställningarna till matchen:
IndianernaDackarna
1. Leon Madsen1. Andreas Jonsson
2. Bjarne Pedersen2. Hans Andersen
3. Magnus Zetterström3. Fredrik Lindgren
4. Grzegorz Walasek4. Peter Karlsson
5. Piotr Protasiewicz5. Rune Holta
6. Renat Gafurov6. Ricky Kling
7. Simon Gustafsson7. Ludvig Lindgren
8. Freddy Godlund8. Tim Gudmundsson

Som tidigare nämnt leder Dackarna serien. På de tio inledande matcherna har man vunnit åtta och fått två oavgjorda resultat med sig. Med andra ord har smålänningarna alltså inte förlorat en enda match hittills under säsongen. En anledning till detta är att man har haft flyt med att undvika långvariga skador, och dessutom har man ett riktigt vasst lag! Bortsett från stjärnor som Andreas Jonsson och Hans Andersen återfinns även ex-indianer som bröderna Lindgren och Rune Holta.

Indianerna har inte haft någon helt lyckad första hälft på säsongen. På bortaplan har man inte kört bra alls, medan man i de allra flesta hemmamatcher har gjort bra ifrån sig. Förra veckans hemmamatch mot Vetlanda var dock ett undantag. Med tanke på de stora förlustsiffrorna behövde någonting göras med laget och det har lagledarduon, Dalle Andersson och Ove Österberg, verkligen gjort. En hel del förare skiftar inbördes platser i laget och dessutom kommer Renat Gafurov och Magnus Zetterström tillbaka. Förhoppningsvis kan förändringarna göra att förarna tänder till lite extra!

Sett till de båda laguppställningarna ser det ut att kunna bli en jämn och spännande match, och den här gången lär det också bli så. Indianerna är revanschsugna efter förra veckans fadäs och vill visa hemmapubliken hur bra man faktiskt kan åka på ICA Maxi Arena när allt fungerar som det ska. Nyckelmoment för Indianernas del om det ska bli seger i matchen är att man kommer iväg betydligt bättre i starterna än i förra veckan. Lyckas man bara med det och kan åka i de snabbaste spåren så kommer Dackarna få svårt att hänga med, trots det namnkunniga laget.

För Indianernas del är det också väldigt viktigt att man vinner reservkampen. Simon Gustafsson och Renat Gafurov måste se till att slå tillbaka Ricky Kling och Ludvig Lindgren med en hel del poäng fram till paus. Lyckas indianparet så kan man genom detta bygga en liten säkerhetsbuffert inför avslutningen, där Dackarna alltid brukar vara riktigt starka.

Som bekant är tisdagens match mot Dackarna också årets enkronasmatch. En hel del företag kommer att sponsra Indianerna med en krona per åskådare, så som publik finns det med andra ord ett ypperligt läge att hjälpa Indianerna. Dels att få lite extra klirr i kassan, men framför allt att föra Indianerna till en oerhört viktig seger!

Tips: 49-47

Matchen startar klockan 19:00, varmt välkomna!

Publicerat: 2010-07-05 09:10:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2010-07-04] - Söndagens resultat från Polen Läs vidare >>>
[2010-07-04] - Fyra indianer vidare i GP-kval Läs vidare >>>
[2010-07-02] - Lyckad comeback för "Zorro" Läs vidare >>>
[2010-07-01] - Poole hemmaslog Coventry Läs vidare >>>
[2010-06-30] - Boka plats på Vipläktaren Läs vidare >>>
[2010-06-30] - Indianerna blev utklassade på hemmaplan Läs vidare >>>
[2010-06-28] - Inför: Indianerna - Elit Vetlanda Läs vidare >>>
[2010-06-27] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2010-06-26] - 10+1 poäng för Iversen i England Läs vidare >>>
[2010-06-25] - Bilder och resultat från onsdagens match Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu