;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Dackarna
Imorgon kvÀll avgörs den elfte omgÄngen av Ärets elitserie. Indianerna som ligger sexa i tabellen tar emot serieledarna Dackarna frÄn MÄlilla, ett lag som har mÄnga vÀlbekanta ansikten. Efter de tvÄ förlusterna mot Elit Vetlanda Àr Indianerna piskade att vinna matchen, och det Àr absolut ingen omöjlighet, men det kommer sannerligen inte att bli en enkel resa!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaDackarna
1. Leon Madsen1. Andreas Jonsson
2. Bjarne Pedersen2. Hans Andersen
3. Magnus Zetterström3. Fredrik Lindgren
4. Grzegorz Walasek4. Peter Karlsson
5. Piotr Protasiewicz5. Rune Holta
6. Renat Gafurov6. Ricky Kling
7. Simon Gustafsson7. Ludvig Lindgren
8. Freddy Godlund8. Tim Gudmundsson

Som tidigare nÀmnt leder Dackarna serien. PÄ de tio inledande matcherna har man vunnit Ätta och fÄtt tvÄ oavgjorda resultat med sig. Med andra ord har smÄlÀnningarna alltsÄ inte förlorat en enda match hittills under sÀsongen. En anledning till detta Àr att man har haft flyt med att undvika lÄngvariga skador, och dessutom har man ett riktigt vasst lag! Bortsett frÄn stjÀrnor som Andreas Jonsson och Hans Andersen Äterfinns Àven ex-indianer som bröderna Lindgren och Rune Holta.

Indianerna har inte haft nĂ„gon helt lyckad första hĂ€lft pĂ„ sĂ€songen. PĂ„ bortaplan har man inte kört bra alls, medan man i de allra flesta hemmamatcher har gjort bra ifrĂ„n sig. Förra veckans hemmamatch mot Vetlanda var dock ett undantag. Med tanke pĂ„ de stora förlustsiffrorna behövde nĂ„gonting göras med laget och det har lagledarduon, Dalle Andersson och Ove Österberg, verkligen gjort. En hel del förare skiftar inbördes platser i laget och dessutom kommer Renat Gafurov och Magnus Zetterström tillbaka. Förhoppningsvis kan förĂ€ndringarna göra att förarna tĂ€nder till lite extra!

Sett till de bÄda laguppstÀllningarna ser det ut att kunna bli en jÀmn och spÀnnande match, och den hÀr gÄngen lÀr det ocksÄ bli sÄ. Indianerna Àr revanschsugna efter förra veckans fadÀs och vill visa hemmapubliken hur bra man faktiskt kan Äka pÄ ICA Maxi Arena nÀr allt fungerar som det ska. Nyckelmoment för Indianernas del om det ska bli seger i matchen Àr att man kommer ivÀg betydligt bÀttre i starterna Àn i förra veckan. Lyckas man bara med det och kan Äka i de snabbaste spÄren sÄ kommer Dackarna fÄ svÄrt att hÀnga med, trots det namnkunniga laget.

För Indianernas del Àr det ocksÄ vÀldigt viktigt att man vinner reservkampen. Simon Gustafsson och Renat Gafurov mÄste se till att slÄ tillbaka Ricky Kling och Ludvig Lindgren med en hel del poÀng fram till paus. Lyckas indianparet sÄ kan man genom detta bygga en liten sÀkerhetsbuffert inför avslutningen, dÀr Dackarna alltid brukar vara riktigt starka.

Som bekant Àr tisdagens match mot Dackarna ocksÄ Ärets enkronasmatch. En hel del företag kommer att sponsra Indianerna med en krona per ÄskÄdare, sÄ som publik finns det med andra ord ett ypperligt lÀge att hjÀlpa Indianerna. Dels att fÄ lite extra klirr i kassan, men framför allt att föra Indianerna till en oerhört viktig seger!

Tips: 49-47

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Publicerat: 2010-07-05 09:10:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2010-07-04] - Söndagens resultat frÃ¥n Polen Läs vidare >>>
[2010-07-04] - Fyra indianer vidare i GP-kval Läs vidare >>>
[2010-07-02] - Lyckad comeback för "Zorro" Läs vidare >>>
[2010-07-01] - Poole hemmaslog Coventry Läs vidare >>>
[2010-06-30] - Boka plats pÃ¥ Vipläktaren Läs vidare >>>
[2010-06-30] - Indianerna blev utklassade pÃ¥ hemmaplan Läs vidare >>>
[2010-06-28] - Inför: Indianerna - Elit Vetlanda Läs vidare >>>
[2010-06-27] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2010-06-26] - 10+1 poäng för Iversen i England Läs vidare >>>
[2010-06-25] - Bilder och resultat frÃ¥n onsdagens match Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu