;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Lejonen - Indianerna
Imorgon kvÀll Àr det premiÀrdags för 2010 Ärs elitseriesÀsong, en sÀsong som kan sluta i princip hur som helst dÄ de flesta lag har riktigt starka förartrupper. För Indianernas del inleds resan med en match pÄ bortaplan i Gislaved mot de regerande svenska mÀstarna, Lejonen. Sedan Lejonen tog sig upp i elitserien har de oftast stÄtt som segrare nÀr de mött Indianerna, och sÄ sent som förra sÀsongen var det som bekant Àven Lejonen som slog ut Indianerna ur slutspelet. Nu i Är vill dock Indianerna Àndra pÄ den negativa trenden mot Gislavedslaget, frÄgan Àr om man kan göra det redn i premiÀren(?).

LaguppstÀllningarna till matchen:
LejonenIndianerna
1. Nicki Pedersen1. Bjarne Pedersen
2. Mikael Max2. Niels Kristian Iversen
3. David Ruud3. Grzegorz Walasek
4. Chris Holder4. Magnus Zetterström
5. Leigh Adams5. Piotr Protasiewicz
6. Dennis Andersson6. Simon Gustafsson
7. Artur Mroczka7. Renat Gafurov
8. Christian Agö8. Niklas Eriksson

Lejonen som har vunnit SM-guldet tvÄ Är i rad har kvar stora delar av fjolÄrets trupp, sÄ med andra ord lÀr man vara med och slÄss om de Àdla valörerna Àven det hÀr Äret. Man har tvÄ riktigt starka kort i Nicki Pedersen och Leigh Adams, dessutom brukar Àven Holder, Ruud och Max vara vÀldigt svÄrslagna pÄ sin hemmabana. PÄ reservplatserna stÀller man upp med tvÄ kommande stjÀrnor. Dennis Andersson visade redan förra sÀsongen prov pÄ sin klass, men dessvÀrre skadades han och missade mÄnga matcher. I Är Àr han tillbaka och verkar dessutom vara i form, under söndagen imponerade han exempelvis i Polen. Den andre reserven, Artur Mroczka, Àr en duktig ung polack som har gjort mycket bra ifrÄn sig i England under sÀsongsupptakten, han Àr dock ett oprövat kort i den svenska elitserien.

Indianerna som slutade pÄ en fjÀrdeplats förra sÀsongen har Àven i Är en mycket stark förartrupp. Till premiÀrmatchen vÀljer man att kalla in nyförvÀrven frÄn VÀstervik, Bjarne Pedersen och Niels Kristian Iversen. Bortsett frÄn dessa ser laget ut ungefÀr som förra sÀsongen, men förra Ärets stjÀrnskott Leon Madsen fÄr dock stÄ över den hÀr gÄngen. PÄ reservplatserna finns Simon Gustafsson och Renat Gafurov, som bÄda tvÄ har en hög högstanivÄ. Ett visst frÄgetecken kan man sÀtta för Simon Gustafssons form, men sett till de senaste resultaten har det gÄtt bÀttre och bÀttre, sÄ pÄ reservfronten ser det ÀndÄ ganska ljust ut.

JÀmför man de bÄda lagen ser det relativt jÀmnt ut, men med tanke pÄ hur fruktansvÀrt hemmastarka Lejonen brukar vara sÄ fÄr de stÄ som favoriter till segern. En förde l Indianerna har Àr dock att det Àr premiÀr, och dÄ kan det som bekant ske en del missar Àven hos de normalt sett stabila Äkarna. Ska Indianerna kunna vinna matchen sÄ gÀller det att man Àr pÄ hugget i starterna och hÄller ihop ordentligt pÄ banan, sÄ man exempelvis inte tappar nÄgra 5-1:lÀgen.

sammanfattningsvis kan man sÀga att Lejonen Àr favoriter till segern, men om alla indianförarna Äker bra sÄ kan det lika vÀl bli en indianseger. Men dÄ gÀller det verkligen att alla Äker riktigt bra!

Tips: 48-48

Publicerat: 2010-04-26 18:30:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2010-04-26] - Knatte Piraten i Motala Läs vidare >>>
[2010-04-25] - Resultat frÃ¥n Polen Läs vidare >>>
[2010-04-25] - En heatseger för Zorro i GP-premiären Läs vidare >>>
[2010-04-24] - Resultat frÃ¥n Danmark Läs vidare >>>
[2010-04-23] - Dags för Ã¥rets första GP Läs vidare >>>
[2010-04-23] - Torsdagens resultat Läs vidare >>>
[2010-04-22] - Göte Olsson Memorial framflyttad Läs vidare >>>
[2010-04-22] - Walasek, PePe & Jeleniewski vidare i VM-kval Läs vidare >>>
[2010-04-22] - Poole krossade Coventry Läs vidare >>>
[2010-04-21] - Godlund sjua i Norrköping Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu