;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Vargarna
Imorgon kvÀll Àr det dags för en ny speedwaytisdag, men inte vilken speedwaytisdag som helst. Imorgon kvÀll körs nÀmligen Ärets enkronasmatch pÄ Kumla Motorstadion dÄ Indianerna tar emot Vargarna frÄn Norrköping i en match som Indianerna mÄste vinna för att sÀkra en slutspelsplats!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaVargarna
1. Grzegorz Walasek1. Adrian Miedzinski
2. Renat Gafurov2. Tai Woffinden
3. Piotr Protasiewicz3. Scott Nicholls
4. Jesper B Monberg4. Adam Skornicki
5. Rune Holta5. Krzysztof Kasprzak
6. Simon Gustafsson6. Joe Screen
7. Leon Madsen7. Kim Nilsson
8. David Rohlén8. Jonas Andersson

Vargarna tippades inför Ă„rets sĂ€song att hamna i bottenskiktet av tabellen, men precis liksom förra Ă„ret nĂ€r Lejonen var nykomlingar i elitserien, har Vargarna överraskat de allra flesta. För nĂ€rvarande ligger man trea i tabellen med 15 poĂ€ng, sĂ„ med andra ord Ă€r de redan inför morgondagens match klara för slutspel. DĂ€remot behöver de vinna matchen för att kunna försvara sin tabellposition. Årets sĂ€song har dock varit lite av en bergochdalbana. Inledningsvis förlorade man det mesta, men efter Smedernas ”undergĂ„ng” har man förstĂ€rkt laget betydligt och med bĂ„de tur och skicklighet lyckats ta sig uppĂ„t i tabellen.

För Indianernas del har ocksĂ„ sĂ€songen sett ut lite som en bergochdalbana. Efter en svag start pĂ„ serien med bara en seger pĂ„ de fem första matcherna kom sedan Indianerna igĂ„ng ordentligt och vann fem av de följande sex matcherna. Nu i slutspurten av serien har dock Indianerna hamnat i en ny formsvacka och inkasserat tre förluster pĂ„ de fyra senaste omgĂ„ngarna. I morgon kvĂ€ll Ă€r det med andra ord hög tid att bryta den nedĂ„tgĂ„ende trenden och köra hem en ny seger, en seger som i sĂ„ fall skulle ta upp Indianerna pĂ„ 16 poĂ€ng och dĂ€rmed sĂ€kra en slutspelsplats! Sett till laguppstĂ€llningen kör man vidare med ungefĂ€r samma manskap som senast. Magnus ”Zorro” Zetterström som har haft det kĂ€mpigt sedan comebacken i Indianerna fĂ„r dock stĂ„ över till förmĂ„n för Renat Gafurov, som imponerade senast hemma mot VĂ€stervik.

Tidigare i somras nÀr de bÄda lagen möttes i Norrköping vann Indianerna enkelt med siffrorna 41-55, men sedan dess har mycket hÀnt. Som tidigare nÀmnt har Vargarna förstÀrkt laget med förare som Krzysztof Kasprzak och Daniel King (den sistnÀmnde Àr dock skadad), dessutom Àr laget i bra form. Mycket talar med andra ord för en jÀmnare kamp imorgon Àn tidigare i somras, men med tanke pÄ fördel av hemmaplan fÄr ÀndÄ Indianerna stÄ som favoriter till segern. Ser man till Vargarnas lagbygge Àr man relativt jÀmna pÄ alla platser i laget, sÄ för Indianernas del gÀller det att samtliga förare gör sitt jobb ordentligt, bÄde pÄ banan och i depÄn.

Precis som vanligt kommer reservkampen bli vĂ€ldigt viktig. Om Simon Gustafsson och Leon Madsen har en bra kvĂ€ll och kan utmanövrera Vargarnas Kim Nilsson och Joe Screen sĂ„ kan man bygga upp en ledning fram till paus och kanske göra ett avgörande ”ryck”, men om dĂ€remot Vargarnas reserver Ă€r hetare sĂ„ finns risken att matchbilden blir den omvĂ€nda. Mycket stĂ„r pĂ„ spel i matchen, inte minst för Indianerna, sĂ„ se till att ta dig ut till Kumla Motorstadion imorgon och heja fram Indianerna till Ă„rets viktigaste seger!

Tips: 52-44

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Publicerat: 2009-08-17 13:49:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2009-08-17] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2009-08-17] - Bilder frÃ¥n onsdagens div 1-match Läs vidare >>>
[2009-08-16] - Resultat: Skandinaviens GP Läs vidare >>>
[2009-08-16] - Fredagens resultat Läs vidare >>>
[2009-08-16] - Statistik, bilder och topplista frÃ¥n tisdagen Läs vidare >>>
[2009-08-16] - Förra veckans knatteresultat Läs vidare >>>
[2009-08-14] - Dags för Skandinaviens Grand Prix Läs vidare >>>
[2009-08-13] - Onsdagens resultat Läs vidare >>>
[2009-08-13] - Division 1-laget förlorade Läs vidare >>>
[2009-08-12] - Division 1 pÃ¥ Kumla Motorstadion ikväll Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu