;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Piraterna - Indianerna
Efter en veckas ledighet Àr det imorgon kvÀll dags för Indianerna att börja gasa igen. Imorgon kör nÀmligen Indianerna bortamatch mot Piraterna frÄn Motala dÄ den tolfte omgÄngen avgörs. Indianerna har som bekant haft det svÄrt hemma under de senaste matcherna, men borta har man imponerat och kanske kan man nu sÀkra en slutspelsplats genom att vinna fjÀrde raka bortamatchen.

LaguppstÀllningarna till matchen:
PiraternaIndianerna
1. Rafal Dobrucki1. Grzegorz Walasek
2. Wieslaw Jagus - R/R2. Magnus Zetterström
3. Jonas Davidsson3. Piotr Protasiewicz
4. Damian Balinski4. Jesper B Monberg
5. Antonio LindbÀck5. Rune Holta
6. Linus Sundström6. Leon Madsen
7. Daniel Nermark7. Simon Gustafsson
8. Oliver Berntzon8. Niklas Eriksson

Piraterna har ett starkt lag och var inför Ärets sÀsong en av de stora förhandsfavoriterna till SM-guldet, men allting har dock inte gÄtt som planerat. Faktum Àr att nÀstan allting har gÄtt fel. Efter 11 körda omgÄngar har Piraterna bara lyckats vinna 2 matcher och i tabellen ligger man nÀst sist med bara 6 poÀng. NÀrmaste lag uppÄt i tabellen Àr Lejonen som har 11 poÀng, sÄ med största sannolikhet mÄste Piraterna vinna sina tre avslutande matcher för att ha nÄgon som helst chans att nÄ slutspel. Till morgondagens match kommer man till start med ett jÀmnt lag utan nÄgra direkta svagpunkter. För Piraternas del gÀller det dock att alla ordinarie förare har en bra afton dÄ man kommer köra R/R för Wieslaw Jagus som i förra veckan skadade sig nÀr Piraterna körde bortamatch mot Vargarna.

Indianerna har haft en relativt lyckad sĂ€song hittills, men under den senaste tiden har man dock – för ovanlighetens skull – haft problem att fĂ„ till det ordentligt pĂ„ hemmaplan. Faktum Ă€r att Indianerna har förlorat de tvĂ„ senaste hemmamatcherna. PĂ„ bortaplan har det dĂ€remot rullat pĂ„ bĂ€ttre. Efter bortasegern mot Vargarna har man Ă€ven slagit tillbaka Rospiggarna och Dackarna, sĂ„ imorgon har Indianerna chansen att vinna fjĂ€rde raka bortamatchen och i sĂ„ fall Ă€ven sĂ€kra en slutspelsplats! Sett till laguppstĂ€llningen kommer man till start med ungefĂ€r samma lag som senast. Enda Ă€ndringen Ă€r att Jesper B Monberg Ă€r tillbaka efter sitt skadeuppehĂ„ll och ersĂ€tter Renat Gafurov.

Totalt sett ser de bÄda lagen vÀldigt jÀmna ut. NÀr lagen tidigare i somras drabbades samman i Kumla vann som bekant Indianerna med 49-47, och mycket talar nu för en liknande rysare. För att Indianerna ska kunna vinna matchen gÀller det att de tre topparna - Protasiewicz, Walasek och Holta - fÄr till det samtidigt och plockar sina 10-12 poÀng. Som vanligt Àr det ocksÄ viktigt att reserverna kör bra. Piraterna har ett vÀldigt starkt kort i form av Daniel Nermark pÄ reservplats, och han Àr nÄgon som man behöver fÄ ner pÄ jorden sÄ snabbt som möjligt.

PÄ förhand kÀnns matchen vÀldigt oviss. Om Indianerna fÄr en bra start kommer förmodligen Piraterna kÀnna en allt högre press pÄ sig i och med att sÀsongen gÄr förlorad för dem vid en eventuell förlust. Om dÀremot Piraterna fÄr en bra start finns det en risk att laget kommer igÄng och gör en bra slutspurt pÄ serien. Med andra ord Àr Àven inledningen pÄ matchen vÀldigt viktig!

Tips: 47-49

Publicerat: 2009-08-10 13:52:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2009-08-10] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2009-08-09] - Resultat och bilder frÃ¥n Gerhardsson Motor Läs vidare >>>
[2009-08-09] - Walasek tjeckisk parmästare Läs vidare >>>
[2009-08-09] - Fredagens resultat Läs vidare >>>
[2009-08-06] - Hammarby besegrade Solkatterna Läs vidare >>>
[2009-08-06] - Veckans resultat Läs vidare >>>
[2009-08-05] - Division 1-laget förlorade trots Zorros hjälp Läs vidare >>>
[2009-08-02] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2009-08-01] - Dags för Lettlands Grand Prix Läs vidare >>>
[2009-08-01] - Kumlanytts videoreportage frÃ¥n i tisdags Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu