;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför K2: Lejonen - Indianerna
Imorgon kvÀll körs den andra kvartsfinalen i Ärets slutspel och för Indianerna innebÀr detta, som ni sÀkert kÀnner till, returmöte mot Lejonen frÄn Gislaved. I förra veckan vann Lejonen det första mötet dÄ de bÄda lagen drabbades samman pÄ Kumla Motorstadion. Matchen var en riktig rysare, och Lejonen vann alltsÄ med en enda fjuttig poÀng, sÄ nu Àr det upp till Indianerna att ta revansch om sÀsongen inte ska ta slut.

LaguppstÀllningarna till matchen:
LejonenIndianerna
1. Nicki Pedersen1. Magnus Zetterström
2. Tomasz Jedrzejak2. Jesper B Monberg
3. David Ruud3. Adrian Miedzinski
4. Chris Holder4. Matej Ferjan
5. Piotr Swiderski5. Piotr Protasiewicz
6. Ricky Kling6. Simon Gustafsson
7. Sebastian Ulamek7. Henrik Gustafsson
8. Robert Pettersson8.

Seriesegrarna Lejonen, som Àven segrade i det första mötet, stÀller upp med precis samma lag som senast. FramgÄngsreceptet i just den matchen var delvis deras mycket omtalade jÀmnhet. Samtliga förare plockade poÀng. Men den allra största nyckeln till framgÄng var ÀndÄ vÀrldsmÀstaren Nicki Pedersen som var helt omutlig under hela kvÀllen. Han vann sina fem heat och i alla heat dÀr inte Nicki fanns med klarade inte Indianerna av att fÄ det försprÄng som hade krÀvts för seger.

Indianerna gjorde trots förlusten i förra veckan ingen dĂ„lig match. Totalt sett var egentligen indianlaget jĂ€mnare Ă€n Lejonen, men vad man föll pĂ„ var dels att man inte hade nĂ„gon riktig ”topp” som kunde utmana jus Nicki Pedersen. Dessutom drabbades man av en mycket olycklig 0-5:a i det andra heatet, nĂ„got som i slutĂ€nden av matchen blev kostsamt. Trots förlusten vĂ€ljer Indianernas duktiga lagledarpar, Dalle Andersson och Ove Österberg, att ge samma manskap fortsatt förtroende.

För Indianerna Àr det möjligt att gÄ vidare till semifinal Àven om man förlorar morgondagens match, men det förutsÀtter dock att man har flyt med resultaten i de andra tvÄ kvartsfinalmatcherna. För att helt försÀkra sig om att gÄ vidare mÄste Indianerna alltsÄ vinna matchen med mer Àn en poÀng, nÄgot som trots allt inte ska vara helt omöjligt. Senast nÀr de bÄda lagen möttes i Gislaved vann Lejonen klart med hela 58-38, men den matchen hade kunnat sluta betydligt jÀmnare om inte Indianerna hade haft Ärets mest struliga afton. Under den matchen drabbades Indianerna av exempelvis Ätta stopp och en uteslutning, nÄgot som naturligtvis inte hÄller om man ska kunna vinna. Bortsett frÄn allt detta strul gjorde Indianerna ganska bra ifrÄn sig, sÄ visst finns det hopp om revansch i morgon kvÀll!

För att Indianerna ska kunna segra sĂ„ krĂ€vs det att man lyckas köra hela tĂ€vlingen utan nĂ„gra som helst strulheat. Att besegra Nicki Pedersen kommer som vanligt att vara i princip omöjligt, sĂ„ Ă„ter igen gĂ€ller det att försöka ta 3-3 i hans heat och istĂ€llet fĂ„ överlĂ€ge i de andra heaten. Lyckas man med detta sĂ„ kommer det att bli seger. De viktigaste förarna i Indianlaget Ă€r liksom förra veckan ”Henka” Gustafsson, Magnus ”Zorro” Zetterström och Piotr Protasiewicz, med sin rutin Ă€r de enormt viktiga. Det Ă€r viktigt att de startar matchen bra och fĂ„r med sig resten av laget!

Tips: 47-49

FörutsÀttningarna för Indianerna att gÄ vidare:
Indianerna gÄr vidare om man vinner returmatchen med minst tvÄ poÀng.
Indianerna gÄr vidare om man tar mer poÀng Àn Vetlanda.
Indianerna gÄr vidare om man tar 4 poÀng mer Àn Piraterna.

Publicerat: 2008-09-15 18:50:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2008-09-14] - Söndagens resultat Läs vidare >>>
[2008-09-13] - Bilder och statistik frÃ¥n i tisdags Läs vidare >>>
[2008-09-13] - TvÃ¥ entrébiljetter till Gislaved till salu Läs vidare >>>
[2008-09-13] - Polens Grand Prix Läs vidare >>>
[2008-09-13] - Veckan som gÃ¥tt Läs vidare >>>
[2008-09-10] - Oflyt fällde Indianerna i kvartsfinalen Läs vidare >>>
[2008-09-08] - MÃ¥ndagns resultat Läs vidare >>>
[2008-09-08] - Slutspelets förutsättningar Läs vidare >>>
[2008-09-08] - Inför K1: Indianerna - Lejonen Läs vidare >>>
[2008-09-07] - Söndagens resultat Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu