;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Elit Vetlanda - Indianerna
Imorgon kvÀll avgörs Ärets allra sista elitserieomgÄng. FrÄgan vi alla stÀller oss inför omgÄngen Àr om Indianerna förmÄr att ta den sjÀtte och sista slutspelsplatsen, eller om istÀllet fjolÄrstvÄan VÀstervik lÀgger beslag pÄ den. Vad som stÄr klart inför omgÄngen Àr i alla fall att Indianerna har allting i egna hÀnder. En seger eller ett oavgjort resultat innebÀr slutspel, fast det lÀr dock inte bli enkelt med tanke pÄ att man stÀlls mot Elit Vetlanda i just Vetlanda!

LaguppstÀllningarna till matchen:
Elit VetlandaIndianerna
1. Ales Dryml1. Magnus Zetterström
2. Lee Richardson2. Adrian Miedzinski
3. Jaroslaw Hampel3. Matej Ferjan
4. Thomas H Jonasson4. Jesper B Monberg
5. Jason Crump5. Piotr Protasiewicz
6. Morten Risager6. Henrik Gustafsson
7. Daniel Davidsson7. Simon Gustafsson
8. Robin Aspegren8. -

Elit Vetlanda inledde Ă„rets sĂ€song lite knackigt, men har vartefter arbetat upp sig i tabellen och just nu ligger de pĂ„ en tredjeplats i tabellen med 27 poĂ€ng. Vetlanda Ă€r med andra ord redan klara för slutspel, men troligen kommer de inte att vara mindre motiverade för det. Vid seger har de nĂ€mligen chans att nĂ„ andraplatsen i serien, nĂ„got som skulle ge dem ett ”enklare” motstĂ„nd i de stundande kvartfinalerna. Vetlanda, som hittills inte har förlorat pĂ„ hemmaplan i Ă„r, kommer ocksĂ„ till start med ett mycket starkt lag som leds av topptrion Jason Crump, Lee Richardson och ”Jarek” Hampel. Förarna bakom denna trio Ă€r inte fullt lika starka, men pĂ„ sin hemmaplan kan man aldrig rĂ€kna bort dem!

Indianerna som i förra veckan dels förlorade mot Lejonen men som Ă€ven krossade Smederna med 42 poĂ€ng kommer förstĂ„s till start med sitt absolut starkaste lag. Sett till laguppstĂ€llningen har man inte samma ”toppgubbar” som Vetlanda, men dĂ€remot ska Indianerna vara ett jĂ€mnare lag. Det finns ingen svag punkt i laget till skillnad frĂ„n hos Vetlanda, dĂ€r man tvingas kompromissa lite med jĂ€mnheten eftersom man har valt att ta med tre starka toppar.

Totalt sett ser de bĂ„da laguppstĂ€llningarna förhĂ„llandevis jĂ€mna ut. Elit Vetlanda fĂ„r i kraft av hemmabana stĂ„ som favoriter till segern, men kan samtliga Indianförare prestera pĂ„ topp sĂ„ Ă€r inte en seger nĂ„gon omöjlighet. Ska det bli seger sĂ„ krĂ€vs det, liksom i torsdags mot Smederna, att samtliga förare startar bra och plockar de poĂ€ng som de ska ta, det vill sĂ€ga 8-9 poĂ€ng vardera. Ett nyckelmoment för Indianerna i matchen Ă€r som sagt starterna i heaten. Vetlanda har en bana som generar stor fördel till hemmalaget, sĂ„ att attackera bakifrĂ„n lĂ€r bli betydligt svĂ„rare Ă€n att försvara positioner! Troligen kommer man nog Ă€ven behöva vinna reservkampen med nĂ„gra poĂ€ng, och det ska inte alls vara nĂ„gon omöjlighet för rutinerade ”Henka” och glödhete sonen Simon!

Rent historiskt sett har inte Indianerna vunnit i Vetlanda pÄ  ganska mĂ„nga Ă„r, men kan man bara fĂ„ en bra start pĂ„ matchen sĂ„ finns chansen, och visst vore det gött om sĂ€songen fick fortsĂ€tta ytterligare nĂ„gra veckor!

Tips: 47-49

Publicerat: 2008-09-01 09:01:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2008-08-31] - Helgens resultat Läs vidare >>>
[2008-08-30] - Zielona Gora slog Leszno Läs vidare >>>
[2008-08-30] - Lettlands Grand Prix Läs vidare >>>
[2008-08-29] - Nya fräscha bilder Läs vidare >>>
[2008-08-29] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>
[2008-08-29] - Indianerna upp pÃ¥ slutspelsplats efter seger Läs vidare >>>
[2008-08-28] - Helgens knattetävlingar Läs vidare >>>
[2008-08-28] - Onsdagens resultat Läs vidare >>>
[2008-08-28] - Matchrapport, statistik och bilder Läs vidare >>>
[2008-08-27] - Inför: Indianerna - Smederna Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu