;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Hammarby - Indianerna
I förra veckan var det som bekant dags för Ärets enkronasmatch dÄ Indianerna pÄ hemmaplan tog emot Smederna frÄn Eskilstuna. Ett ihÄllande regnande satte tyvÀrr stopp för matchen efter bara tre körda heat och nytt datum Àr satt till den 28 augusti. För Indianernas del Àr det alltsÄ tvÄ lÄnga veckor sedan man körde en hel seriematch senast, och dÄ körde man förövrigt över MasarnaAvesta hemma i Kumla med siffrorna 61-35. Indianerna ligger, trots att man Äkt en match mindre Àn mÄnga andra lag, pÄ den sista slutspelsplatsen, och vid en eventuell seger i morgondagens bortamatch mot Hammarby sÄ ser det mycket ljust ut för Indianerna!

LaguppstÀllningarna till matchen:
HammarbyIndianerna
1. Rafal Dobrucki1. Jesper B Monberg
2. Tomasz Gapinski2. Adrian Miedzinski
3. Scott Nicholls3. Matej Ferjan
4. Renat gafurov4. Magnus Zetterström
5. Matej Zagar5. Piotr Protasiewicz
6. Kim Nilsson6. Simon Gustafsson
7. Martin Smolinski7. Krzysztof Jablonski

Hammarby ligger för nÀrvarande pÄ en Ättondeplats i tabellen med 14 inkörda poÀng. Under sÀsongen har man dragits med en hel del skador, och som om inte detta varit nog deklarerade Scott Nicholls för en dryg vecka sedan att han skulle göra ett uppehÄll frÄn den svenska elitserien under en mÄnads tid. Under den gÄngna veckan gick Àven den före detta GP-stjÀrnan Matej Zagar ut med att han inte fÄtt betalt för alla sina matcher och att han dÀrför skulle avstÄ frÄn att Äka i Sverige. Sett till laguppstÀllningen som Àr anmÀld till tisdagens match finns dock bÄda dessa förare med, men ett litet frÄgetecken fÄr dock sÀttas för Nicholls som fick sig en smÀll mot axeln under lördagens GP i MÄlilla. Förutsatt att laget stÀmmer sÄ kommer Hammarby till start med ett mycket starkt lag dÀr det inte finns nÄgon speciellt svag punkt över huvud taget.

Indianerna ligger, som ovan nĂ€mnt, pĂ„ den sjĂ€tte och sista slutspelsplatsen med 15 poĂ€ng. Man har samma antal matcher körda som Hammarby, sĂ„ morgondagens match kan verkligen ses som en riktig trepoĂ€ngsmatch. En seger innebĂ€r att man ligger 4 poĂ€ng före Hammarby, medan en förlust i vĂ€rsta fall kan innebĂ€ra att man istĂ€llet ligger 2 poĂ€ng bakom. Indianernas lagledarpar vĂ€ljer att mönstra samma manskap som mot Smederna bortsett frĂ„n pĂ„ en punkt. ”Henka” Gustafsson stĂ€lls nĂ€mligen Ă„t sidan igen och in kommer Krzysztof Jablonski, som har just GubbĂ€ngen i Stockholm som sin gamla hemmabana! Precis liksom Hammarby ser Indianernas laguppstĂ€llning mycket stabil ut och det finns inte heller hĂ€r nĂ„gra direkta svagpunkter.

JĂ€mför man de bĂ„da laguppstĂ€llningarna sĂ„ talar, som vanligt, mycket för en vĂ€ldigt jĂ€mn drabbning som bĂ„da lagen kommer ge allt för att vinna. Vad som talar för Hammarbyseger Ă€r att man Ă„ker pĂ„ hemmaplan och kommer till start med sitt starkaste lag för sĂ€songen. Indianernas hittills svaga bortaresultat talar Ă€ven det för Stockholmsseger, Ă€n sĂ„ lĂ€nge har Indianerna ”bara” lyckats knipa en poĂ€ng pĂ„ bortaplan. Vad som dock talar för Indianerna Ă€r att man pĂ„ de sex senaste matcherna bara har förlorat en enda match. Indianerna Ă€r med andra ord i toppform!

Ska Indianerna kunna vinna matchen sÄ krÀvs det att indianförarna Àr bra med i starterna och hÄller ihop laget i depÄn och pÄ banan. Kort och gott mÄste varje förare vara minst lika taggad som hemma i Kumla. Det Àr ocksÄ mycket viktigt att de före detta Hammarbyförarna, Monberg och Jablonski, visar Stockholmarna att slÀkten Àr vÀrst och hjÀlper de övriga indianförarna med instÀllningar, spÄrval o.s.v. Kan Indianerna fÄ en bra start pÄ kvÀllen sÄ finns det goda förutsÀttningar att det kan rÀcka till seger, men det lÀr som sagt bli oerhört tufft!

Tips: 47-49

Publicerat: 2008-08-18 00:49:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2008-08-16] - Datum klart för Smedmatchen Läs vidare >>>
[2008-08-16] - Skandinaviens Grand Prix Läs vidare >>>
[2008-08-14] - Ingen match pÃ¥ söndag Läs vidare >>>
[2008-08-14] - Inbjudan till Ã¥rets funktionärsfest Läs vidare >>>
[2008-08-13] - Onsdagens resultat Läs vidare >>>
[2008-08-13] - Supporterbuss till Stockholm! Läs vidare >>>
[2008-08-12] - Matchen ställdes in Läs vidare >>>
[2008-08-12] - Väderrapport Läs vidare >>>
[2008-08-11] - Engelska resultat Läs vidare >>>
[2008-08-11] - Ändringar i Smederna Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu