;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ år): 170:-
Ungdom (16-18 år): 80:-
Barn (0-15 år): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa månadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - MasarnaAvesta
Imorgon kväll är det dags för Indianerna att köra hemmamatch på Kumla Motorstadion igen, detta då den fjortonde omgången av årets elitserie avgörs. Gästande lag den här gången är tabellnian MasarnaAvesta, som ligger en poäng bakom Indianerna i tabellen. Således är de tre poängen som står på spel oerhört viktiga för båda lagen. En seger innebär fortsatt slutspelshopp medan en förlust skulle innebära kamp om fortsatt elitserieexistens.

Laguppställningarna till matchen:
IndianernaMasarnaAvesta
1. Adrian Miedzinski - R/R1. Dave Watt
2. Matej Ferjan2. Simon Stead
3. Magnus Zetterström3. Leigh Adams
4. Jesper B Monberg4. Emil Sajfutdinow
5. Piotr Protasiewicz5. Kenneth Bjerre
6. Simon Gustafsson6. Dennis Andersson
7. Krzysztof Jablonski7. Oliver Allen
8. David Rohlén8. Anton Rosén

MasarnaAvesta har haft en förhållandevis tung säsong och just nu ligger Avestalaget alltså bara på en niondeplats i tabellen med 11 inkörda poäng. Sett till laguppställningarna i år har man i vissa matcher kört utan sina två storstjärnor, Leigh Adams och Emil Sajfutdinow, men till morgondagens match väljer dock Masarna att köra med båda dessa. Bortsett från Emil och Leigh innehåller laget även förare som Dave Watt och Kenneth Bjerre. På reservsidan ser man dock inte speciellt starka ut.

Indianerna, som inför den förra omgången hade fyra raka matcher utan förlust, fick som bekant se den fina sviten brytas då man i förra veckan förlorade bortamatchen mot Piraterna. Efter denna match har oturen fortsatt grina Indianerna i ansiktet. Under slutet av förra veckan kraschade nämligen Adrian Miedzinski i Ryssland, och han föll så pass illa att han skadade nyckelbenet. Han förväntas bli borta mellan 2-4 veckor, det beror på hur bra hans kropp svara på den behandling han får. Till morgondagens match väljer ändå lagledarparet Dalle Andersson och Ove Österberg att ha med Adrian i laguppställningen, men man kommer att köra R/R för honom (dvs. att de andra ordinarie förarna delar på hans heat). Bortsett från detta utgår även ”Henka” Gustafsson som haft det tungt i de två senaste matcherna. Hans plats tar Krzysztof Jablonski som därmed gör debut i Indianerna!

Sett till de båda laguppställningarna talar ganska mycket för att det kommer att bli en jämn match mellan två ytterst segerhungriga lag. Masarna har den största stjärnan i form av Leigh Adams, men Indianerna har å andra sidan ett något jämnare lag totalt sett. Då man väljer att köra R/R för Miedzinski gäller det dock att de fyra andra ordinarie förarna gör sitt jobb ordentligt och tar de poäng de brukar ta, annars kan det bli tufft för Indianerna att bärga segern. Reservkampen kommer troligen också att bli väldigt avgörande. Indianernas Jablonski och Simon Gustafsson är på pappret mycket starkare än Masarnas Oliver Allen och Dennis Andersson, så lyckas Indianerna vinna de båda reservheaten med 5-1 är mycket vunnet!

Sett till hela säsongen har Indianerna vunnit 5 av 6 hemmamatcher, så Indianerna står utan tvekan som favoriter till matchen mot Masarna. Frågan är dock om man kommer kunna rå på bonuspoängen, i så fall måste Indianerna vinna med minst 21 poäng. Bonusen lär med andra ord bli svår att köra hem, men med just ditt publikstöd ska i alla fall Indianerna se till att köra hem minst två nya poäng till Kumla!

Tips: 51-45

Matchen startar klockan 19:00, varmt välkomna!

Publicerat: 2008-08-04 00:26:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2008-08-03] - Blandade resultat i Polen Läs vidare >>>
[2008-08-03] - Indianknattarna i Mariestad Läs vidare >>>
[2008-08-03] - 12 poäng för Ferjan i Tyskland Läs vidare >>>
[2008-08-02] - Gårdagens knattetävlingar Läs vidare >>>
[2008-08-02] - Tjeckiens Grand Prix Läs vidare >>>
[2008-08-02] - Monberg till Wolverhampton Läs vidare >>>
[2008-07-31] - Miedzinski skadad i Ryssland Läs vidare >>>
[2008-07-30] - Onsdagens resultat Läs vidare >>>
[2008-07-30] - Cykelspeedway och prova-på-speedway Läs vidare >>>
[2008-07-30] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu