;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan






Nästa match - Elit B




ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Piraterna - Indianerna
I morgon kvĂ€ll Ă€r det dags för den trettonde omgĂ„ngen av Ă„rets elitserie. Indianerna, som för nĂ€rvarande ligger sjua i tabellen med 12 inkörda poĂ€ng, kör den hĂ€r gĂ„ngen bortamatch mot Ă€rkerivalerna Piraterna, som ligger femma i tabellen med 15 poĂ€ng. Tre poĂ€ng stĂ„r pĂ„ spel och den stora frĂ„gan Ă€r om Indianerna kan ta dessa och pĂ„ riktigt utmana om slutspelsplatserna, eller om Piraterna drar det lĂ€ngsta strĂ„et och ”sĂ€krar” en plats bland de sex frĂ€msta.

LaguppstÀllningarna till matchen:
PiraternaIndianerna
1. Grzegorz Walasek1. Jesper B Monberg
2. Mikael Max2. Magnus Zetterström
3. Robert Kosiecha3. Matej Ferjan
4. Damian Balinski4. Adrian Miedzinski
5. Ryan Sullivan5. Piotr Protasiewicz
6. Linus Sundström6. Simon Gustafsson
7. Rafal Okoniewski7. Henrik Gustafsson
8. -8. -

Piraterna inledde, precis som Indianerna, Ă„rets sĂ€song ganska knackigt. PĂ„ de fyra första omgĂ„ngarna tog Motala-laget exempelvis inte en enda poĂ€ng. Men sedan nĂ„gra veckor tillbaka, nĂ€rmare bestĂ€mt sex omgĂ„ngar tillbaka, har Piraterna verkligen fĂ„tt upp tempot. De sex senaste omgĂ„ngarna har nĂ€mligen Piraterna vunnit, men de fyra senaste segrarna har ”bara” vunnits med 4 poĂ€ng som mest. Till matchen i morgon kommer man till start med ett jĂ€mnt lag utan nĂ„gra större svagheter. I laget Ă„terfinns bland annat ex-indianen Rafal Okoniewski, men saknas gör tyvĂ€rr Daniel Nermark, som skadade sig i England i förra veckan.

Indianerna Àr liksom Piraterna inne i hÀrligt stim dÀr det mesta gÄr vÀgen. PÄ de fyra senaste omgÄngarna har laget som bekant utklassat Elit Vetlanda, Dackarna och VÀstervik pÄ hemmaplan och pÄ bortaplan har man Àven lyckats köra hem ett oavgjort resultat mot topplaget Rospiggarna. Alla dessa matcher har genomförts med samma manskap, sÄ givetvis finns det ingen anledning att splittra pÄ det inför morgondagens viktiga match mot Piraterna. De enda förÀndringarna som gjorts Àr nÄgra inbördes förflyttningar. Precis liksom Piraterna finns det inte heller i Indianerna nÄgra direkta svagpunkter.

JĂ€mför man de bĂ„da laguppstĂ€llningarna talar verkligen allt för en knallhĂ„rd batalj som inte kommer att avgöras förrĂ€n i det sista heatet. Piraterna fĂ„r stĂ„ som favoriter till segern i och med fördelen av hemmaplan, men de flesta av indianförarna brukar som bekant ocksĂ„ hitta runt ganska bra i Motala! För att Indianerna ska kunna gĂ„ segrande ur matchen krĂ€vs det att man startar matchen pĂ„ ett bra sĂ€tt och att man vinner reservkampen. Förmodligen kommer Rafal Okoniewski fĂ„ köra sex heat, och om han pĂ„ dessa tar över tio poĂ€ng, dĂ„ kommer Indianerna fĂ„ svĂ„rt att vinna. ”Henka” och Simon Gustafsson mĂ„ste helt enkelt sĂ€tta polacken pĂ„ plats!

Precis som vanligt i Motala Ă€r ocksĂ„ starterna vĂ€ldigt viktiga. Det finns visserligen ganska goda förutsĂ€ttningar att Ă„ka om, men förarna gör sig sjĂ€lva en stor tjĂ€nst om de kommer ivĂ€g först och sĂ„ledes slipper Ă„ka om. Sammanfattningsvis, matchen kommer att bli stenhĂ„rd och inget lag kommer att vika ner sig. Det lag som vinner Ă€r det lag som hĂ„ller sig jĂ€mnast och gör minst misstag. VĂ€rt att komma ihĂ„g inför matchen Ă€r ocksĂ„ att Indianerna vann det första mötet med 50-45, sĂ„ Indianerna leder med andra ord ”bonuspoĂ€ngskampen” med fem pinnar!

Tips: 47-49

Publicerat: 2008-07-28 11:53:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2008-07-28] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2008-07-27] - Häng med supportbussen till Motala Läs vidare >>>
[2008-07-27] - SmÃ¥landsvillan Par Open Läs vidare >>>
[2008-07-27] - Eastbourne vann igen Läs vidare >>>
[2008-07-25] - Startlista - Gerhardsson Motor Läs vidare >>>
[2008-07-24] - 8 poäng för Jablonski i Ryssland Läs vidare >>>
[2008-07-24] - Zorro förde Poole till seger Läs vidare >>>
[2008-07-24] - Vikingarna slog Gnistorna borta Läs vidare >>>
[2008-07-23] - Matchrapport, bilder m.m. Läs vidare >>>
[2008-07-23] - Häng med supporterbussen till Motala! Läs vidare >>>



© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu