;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Indianerna - Elit Vetlanda
Imorgon kvÀll klockan 19:00 avgörs den nionde omgÄngen av Ärets rekordjÀmna elitserie! Indianerna, som för nÀrvarande ligger sist i tabellen med fyra poÀng, kör nu tvÄ raka hemmamatcher pÄ Kumla Motorstadion! Imorgon möter man seriesexan Elit Vetlanda och veckan dÀrpÄ kommer Dackarna frÄn MÄlilla pÄ besök!

LaguppstÀllningarna till matchen:
IndianernaElit Vetlanda
1. Adrian Miedzinski1. Jaroslaw Hampel
2. Jesper B Monberg2. Thomas H Jonasson
3. Matej Ferjan3. Peter Ljung
4. Magnus Zetterström4. Lee Richardson
5. Piotr Protasiewicz5. Rune Holta
6. Simon Gustafsson6. Morten Risager
7. Henrik Gustafsson7. Daniel Davidsson
8. Freddy Godlund8. Robin Aspegren

Elit Vetlanda har kanske inte motsvarat de höga förvÀntningar som alltid finns pÄ det stjÀrnspÀckade laget. Hittills har de vunnit fyra matcher (samtliga pÄ hemmaplan), men lika mÄnga matcher har de Àven förlorat (samtliga pÄ bortaplan). Till matchen mot Indianerna kommer Vetlandalaget till start med ett ganska starkt lag som leds av trion Jaroslaw Hampel, Rune Holta och Lee Richardson. Bakom dessa finns Àven Peter Ljung och en del yngre, kommande killar. Laget Àr starkt och kommer bli svÄrslaget, men hittills har de alltsÄ inte vunnit en enda bortamatch, sÄ överskatta dem ska man inte göra heller.

Indianerna, som i förra veckan fick storstryk av Lejonen, har inte heller rosat marknaden hittills. Man har inte vunnit nÄgon av sina fem bortamatcher, men pÄ de tre körda hemmamatcherna har Indianerna Ätminstone kört till sig tvÄ segrar. PÄ hemmaplan har Indianerna med andra ord drygt 66% segerchans. Trots förra veckans nederlag i Gislaved vÀljer lagledningen att mönstra precis samma lag mot Elit Vetlanda, detta innebÀr att Jesper B Monberg fÄr göra hemmadebut i indianvÀsten! Laget Àr starkt sÄ lÀnge allt flyter pÄ, men det som oroar Àr allt strul som man dragits med under sÀsongsinledningen.

Sett till laguppstĂ€llningarna talar allting för att matchen kommer bli jĂ€mn in i det sista. Elit Vetlanda har nĂ„got vassare toppar, men Indianerna har Ă„ andra sidan ett nĂ„got mer jĂ€mnstarkt lag. För att Indianerna ska kunna vinna matchen finns det tre nyckelmoment som mĂ„ste avklaras. För det första mĂ„ste Matej Ferjan komma igĂ„ng! Än sĂ„ lĂ€nge har han haft det svĂ„rt och i förra veckan lyckades han till och med bedriften att fĂ„ fyra stopp under en tĂ€vling. Han mĂ„ste ta tvĂ„siffrigt och fĂ„r inte dra pĂ„ sig nĂ„gra stopp! För det andra mĂ„ste ”Henka” se till att plocka poĂ€ng i varje match. De senaste bortamatcherna har poĂ€ngskörden inte varit den bĂ€sta, men pĂ„ hemmaplan har det gĂ„tt desto bĂ€ttre. Det krĂ€vs att det gĂ„r bra imorgon ocksĂ„!

Det tredje och sista nyckelmomentet som mĂ„ste avklaras Ă€r att man mĂ„ste vinna starterna. Vetlandaförarna Ă€r duktiga ”starters”, och att Ă„ka om dem Ă€r inte enkelt. Det Ă€r betydligt lĂ€ttare att hĂ„lla dem bakom sig! Jag tror det kommer bli en stenhĂ„rd kamp om segern, men Indianerna kommer med hjĂ€lp av just DITT publikstöd, sĂ€kra segern i det allra sista heatet dĂ„ Piotr Protasiewicz och Jesper B Monberg inkasserar en femetta!

Matchen startar klockan 19:00, varmt vÀlkomna!

Tips: 50-46

Publicerat: 2008-06-23 14:02:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2008-06-23] - ETAB Open - matchrapport Läs vidare >>>
[2008-06-22] - Gdansk besegrade Rawicz Läs vidare >>>
[2008-06-22] - Lördagens resultat Läs vidare >>>
[2008-06-20] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2008-06-20] - Danska resultat Läs vidare >>>
[2008-06-20] - Ferjan i Tjeckiska ligan Läs vidare >>>
[2008-06-18] - Matchrapport, statistik och topplista Läs vidare >>>
[2008-06-17] - Storstryk för Indianerna i Gislaved Läs vidare >>>
[2008-06-17] - Inför: Lejonen - Indianerna Läs vidare >>>
[2008-06-17] - Englandsresultat Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu