;
Start | Nyheter | Lagen | Kalender & Resultat | Klubbinfo | Arenan | Historik | 600-klubben | Servicegrupp | Länkar | Webbutiken | Support | Press

Nästa match
VS
Smederna Indianerna
Eskilstuna
Klockan: 19:00
Datum: 2016-06-28

Entrepriser 2016 (elitserien)
Vuxen (18+ ćr): 170:-
Ungdom (16-18 ćr): 80:-
Barn (0-15 ćr): fri entré.
Parkering: gratis.
Läktarplats: 40:-

Nästa mćnadsmöte
Datum: 15 augusti
Tid: 19,00
Plats: Klubbstugan


Nästa match - Elit B
ICA Maxi Arena
Klockan:
Datum:

Inför: Kaparna - Indianerna
Imorgon kvÀll klockan 19:00 avgörs Ärets sextonde elitserieomgÄng och för Indianernas del vÀntar nu Ärets minst sagt viktigaste match hittills! PÄ bortaplan i Mariestad möter nÀmligen Indianerna tabelljumbon Kaparna, som i Är lever i exil frÄn Göteborg och alltsÄ tvingas köra sina hemmamatcher pÄ lÄnade arenor runt om i landet.


LaguppstÀllningarna till matchen:
KaparnaIndianerna
1. Kim Jansson1. Henrik Gustafsson
2. Matej Zagar2. Roman Povazhny
3. Rafal Dobrucki3. Matej Ferjan
4. Renat Gafurov4. Magnus Zettertsröm
5. Daniel Nermark5. Piotr Protasiewicz
6. Denis Gizatullin6. Kaj Laukkanen
7. Michael Berntsson7. Simon Gustafsson
8. Tomas Karlsson8. David Rohlén

Kaparna har liksom Indianerna haft en vĂ€ldigt tung sĂ€song bakom sig och sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt har de bara lyckats vinna en enda match, detta nĂ€r de pĂ„ ”hemmaplan” i Kumla lyckades slĂ„ tillbaka Smederna med 50-46. I övrigt har dock inte mycket gĂ„tt Göteborgarnas vĂ€g och de har dessutom fĂ„tt brottats med en hel del skadebekymmer och snittproblem. Just nu börjar det dock se bra ut för Kaparna pĂ„ skadefronten, för till den hĂ€r matchen kommer man nĂ€mligen till start med det starkaste manskapet som man för nĂ€rvarande kan stĂ€lla upp med. Ett litet frĂ„getecken fĂ„r dock stĂ€llas för Matej Zagar som sĂ„ sent som i förra veckan tvingades att avstĂ„ en del matcher p.g.a. skada.

Indianernas sĂ€song har som bekant inte varit nĂ„gon lycklig resa sĂ„hĂ€r lĂ„ngt. Hittills har det bara blivit en seger och en oavgjord match, och segern kom förövrigt mot just Kaparna nĂ€r de bĂ„da lagen drabbades samman i Kumla tidigare i sommar. Den gĂ„ngen drog, som ni kanske minns, Indianerna det lĂ€ngsta strĂ„et och vann med de förkrossande siffrorna 67-28! Sedan den segern har det dock gĂ„tt över tvĂ„ lĂ„nga mĂ„nader, sĂ„ det lĂ€r garanterat vara segertörstiga indianförare som kommer till start imorgon kvĂ€ll! Vilka fĂ„r dĂ„ förtroendet i denna viktiga match? Jo, det blir precis samma manskap som senast, ett lag som ju sĂ„nĂ€r lyckades att slĂ„ tillbaka Elit Vetlanda. En lite ”större” förĂ€ndring som sker i truppen Ă€r att ”Henka” gĂ„r upp som ordinarie medan Kaj Ă„ter blir reservförare.

PÄ pappret Àr det tvÄ vÀldigt jÀmna lag som kommer att fÄ mÀta sina krafter mot varandra i morgondagens match. Sedan det första mötet kördes har Kaparna vÀrvat en del nya förare (ex. Gizatullin som kommer till start imorgon) och dessutom har de Àven fÄtt Daniel Nermark att köra bÀttre Àn nÄgonsin, Nermark har under de senaste matcherna nÀmligen slagit storstjÀrnor sÄsom Greg Hancock och Hans Andersen! Kaparna Àr helt enkelt ett betydligt vassare lag nu Àn för tvÄ mÄnader sedan, sÄ det gÀller att inte ta ut nÄgonting i förskott. Ska det bli indianseger krÀvs det utan tvekan en bra insats frÄn samtliga förare i laget.

Ett viktigt nyckelmoment i matchen kommer garanterat att bli starterna, i sĂ„vĂ€l de sexton heaten som i matchen. Kan Indianerna för en gĂ„ngs skull inleda med att ta ledningen i de första heaten och direkt sĂ€tta Kaparnas största stjĂ€rnor pĂ„ plats sĂ„ finns det goda möjligheter att vinna, men annars blir det riktigt tufft! I övrigt gĂ€ller det ocksĂ„ att vinna reservkampen, och dĂ€r ser Indianerna ut att vara det klart starkaste laget. Sist men inte minst gĂ€ller det att KÄMPA IN I DET SISTA! Detta Ă€r en match som skall vinnas, detta Ă€r en match dĂ€r kontraktet skall sĂ€kras!

Tips: 46-50

Publicerat: 2007-08-20 11:52:00
Skribent: Link
Fler nyheter
[2007-08-19] - Polska resultat Läs vidare >>>
[2007-08-18] - Poznan besegrade Laukkanens Gniezno Läs vidare >>>
[2007-08-18] - Första förlusten för Indianknattarna Läs vidare >>>
[2007-08-16] - 12 pinnar för Ferjan i Danmark Läs vidare >>>
[2007-08-16] - 18 poäng för Laukkanen i Danmark Läs vidare >>>
[2007-08-16] - Holta blev polsk mästare Läs vidare >>>
[2007-08-15] - Matchrapport, bilder, statistik och topplista Läs vidare >>>
[2007-08-15] - Indianerna föll trots heroisk kämpainsats Läs vidare >>>
[2007-08-13] - Bilder frÃ¥n söndagens knattematch Läs vidare >>>
[2007-08-13] - Inför: Indianerna - Elit Vetlanda Läs vidare >>>© Indianerna Speedway 2014 - Kontakta kansliet: kansli@indianerna.nu